Beoordelingen Gosau

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Gosau te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Gosau ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Gosau op wintersport zijn geweest. Ben jij in Gosau geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 februari 2019

Door: Renzo over Gosau

Leuk

Leuk

Mooi gebied
Weinig restaurants

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 november 2017

Door: Anoniem over Gosau

Heerlijk dorp, nog echt Oostenrijks

Mooi betaalbaar skigebied. Met goede restaurantjes op de piste en in het dorp

Echt Oostenrijks en betaalbaar
Geen top après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2016

Door: Bart Van de Puttte over Gosau

Supper

Leuke omgeving, vrindelijke mensen, supper skie gebied

goed ontvangst
geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 oktober 2010

Door: Anoniem over Gosau

Nu al twee jaar in Gosau geskied en het bevalt zeer goed. uitgebreid gebied waar je heerlijk in rond kunt toeren. ga als vader alleen met twee zoons van 13 en 14 jaar en die kun je af en toe ook op de pisten alleen laten gaan, ze verdwalen niet en hebben toch genoeg uitdagingen. we vermaken ons geweldig in hotel Sommerhof. dit hotel heeft een uitstekende service en een nog veel betere keuken en wijnkaart.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 februari 2009

Door: natasja over Gosau

Ik vind Gosau een topdorp. Wij komen er al jaren. Helaas gaan we dit keer naar Italie omdat onze crocusvakantie anders valt. Normaal huren we een appartement. We zijn een paar keer bij Elfi geweest. Super schoon huis, prachtig appartement. Je moet wel met de auto naar de piste. De meeste mensen in dit dorp zijn bijzonder aardig .Je moet wel met je auto naar de supermarkt. Het ski gebied is overzichtelijk en erg leuk. Verveeld zelfs na jaren niet meer. Ook de skihutten op de piste zijn zoals ze horen: berengezellig, met schappelijke prijzen. Ook hebben we bij de famillie Tolls lekker dicht bij de piste gelogeerd. Beetje terug naar de jaren 60 qua interieur maar verder super aardig en schoon. Ik kan het iedereen aanraden, die niet naar zo`n sjiek over de top skidorp wil. Ook onze kinderen zijn begonnen op de babywei, super leuk alleen geen Nederlands sprekende leraren, was voor ons en de kinderen geen probleem.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 februari 2008

Door: Danny over Gosau

Zeer goed meegevallen met gezin met 2 kinderen in sporthotel Gosau. Hotel zeker aan te raden met kids. Zoals hieronder ook beschreven: weinig blauwe pistes, maar kids in skischool namen vanaf de eerste dag alle rode pistes. Zeer leuk en aan te raden, idd mindere apres- ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 juli 2007

Door: D over Gosau

Een mooi uitgebreid skigebied, met een goede liftdoorstroom. Erg geschikt voor beginnende skiërs en redelijk gevorderden (+/- tot 4 jr). Redelijk geschikt voor vergevorderden. Deze moeten wel zelf buiten de pisten (bossen, langs hutten, tief schnee) meer vertier zoeken. Tot nu toe het mooiste gebied, ook beter dan Zem am See (oid) vanwege rustiekere uitstraling van dorp en omgeving.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 maart 2007

Door: Anoniem over Gosau

Het was voor ons de 1e keer dat we hier naartoe gingen met 2 kinderen van 5 en 9. Het was voor de kinderen geweldig. Er waren geen Nederlandstalige leraren (was wel makkelijker geweest) maar het ging toch allemaal goed. Het sporthotel vond ik gewelding, kinderen konden lekker hun gang gaan. We vonden het jammer dat er geen makkelijke dalafdaling was. Zijn bijna geen blauwe pistes. Er is niet veel voor de après-ski, maar dat zoeken we zelf ook niet zo. We gaan er zeker nog eens naar toe.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 februari 2007

Door: Sandrine over Gosau

Gewoon een lekker no nonsense dorp. Goed sporthotel met heel ruime kamers, waar je met de kinderen goed kunt vertoeven. Ontbijt en avondeten in riante buffetten, met voor elk wat wils. Skigebied perfect voor gezin met kinderen. Je hebt dan toch geen tijd voor grote tochten in grote skigebieden. Toch kun je lekkere tochtjes maken naar 2 andere dorpen en gewoon lekker afdalen. Bijkomend voordeel is dat de prijzen voor les en liftkaart ook lager liggen dan in die populaire gebieden. Wij komen hier graag en waarderen de vriendelijkheid van de mensen hier ook heel erg.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 februari 2006

Door: Janina over Gosau

We zijn nu al voor de 8e maal naar dit dorp gegaan. We vinden het zeer overzichtelijk om te skien en omdat we er zo vaak heengaan, kunnen onze kinderen vrijuit skien en weten de wegen goed te vinden. Sinds 2004 zijn er prachtige liften bijgekomen. Volgend jaar gaan we er weer heen. We hebben dan wel het geluk dat wij stamgasten zijn bij een gastvrouw die een prachtig huis aan de piste bewoont en wij haar bovenappartement voorzien van alle luxe, kunnen gebruiken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 februari 2006

Door: Piet Puk over Gosau

Gosau is een rustiek ,lang gerekt dorp met nabij de skipiste,s leuke mogelijkheden om naast het skieeen ,ook nog de mogelijkheid is voor langlaufers.Ook kun je leuke wandeltochten r. de Gosausee maken.Al met al een leuke wintersportplaats!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 januari 2006

Door: Anoniem over Gosau

Gosau ademt een gezellige sfeer uit maar après ski is maar beperkt aanwezig. je mist de gezellige kroegjes. Het zeker een kindvriendelijk skigebied ook voor beginners is het zeer aantrekkelijk. Het prepareren van de pistes laat veelal te wensen over. Vele hopen sneeuw zijn op de pistes te vinden waardoor het hard werken is om een goede afdaling te maken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 januari 2006

Door: Anoniem over Gosau

Gosau ademt een gezellige sfeer uit maar après ski is maar beperkt aanwezig. je mist de gezellige kroegjes. Het zeker een kindvriendelijk skigebied ook voor beginners is het zeer aantrekkelijk. Het prepareren van de pistes laat veelal te wensen over. Vele hopen sneeuw zijn op de pistes te vinden waardoor het hard werken is om een goede afdaling te maken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 oktober 2005

Door: Anoniem over Gosau

een gezellig dorp, vriendelijke mensen, wij komen hier al jaren en worden iedere keer begroet bij o.a. de verhuur en de skischool als oude bekende. Prima sfeer! Wandelen en langlaufen is hier ook goed te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen