Beoordelingen Annaberg

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Annaberg te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Annaberg ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Annaberg op wintersport zijn geweest. Ben jij in Annaberg geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 maart 2018

Door: W kuyt over Annaberg

Mooie afdalingen, zeker voor gezinnen

Je kan mooie tochten maken vanuit Annaberg. Après-ski is wat mager als je daar voor gaat, maar de paraplubar op de piste boven en naast Hotel Dolomitenhof is reuzegezellig.

Hotel Dolomitenhof ligt direct aan de piste top lokatie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 26 november 2016

Door: Odidus over Annaberg

Goedkoop, skiën, slapen

Als je alleen wilt skiën, eten en slapen dan is dit een uitstekend dorp. Nog lekker goedkoop ook! Maar verder is er dus echt echt echt niets te doen.

Skigebied
Saai!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 31 december 2011

Door: Sander Mijnster over Annaberg

We zijn net terug van een heerlijke wintervakantie in Abtenau. Aangezien het skigebied van Abtenau niet groot is, hebben we in het gebied Dachstein West geskiet. De auto reden we tot 50 meter van de eerste lift en van daaruit ongeveer 90 km aan goed geprepareerde pistes! De skischool in Annaberg is goed en kindvriendelijk. Dit gebied is voor jonge gezinnen goed aan te raden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 februari 2009

Door: krokusfanaat over Annaberg

Gaan dit jaar voor de 2e keer. Mooi skigebied voor familie met kinderen. Apres ski hoef je er niet te verwachten. Wij zitten in het alpendorf.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 februari 2006

Door: Koen over Annaberg

werkelijk een heerlijk rustig gebied waar het prima skieen en wandelen of fietsen is. Huis gehuurd bij nederlanders. kijk maar bij www.monkeytown.nl/vakantiehuis leuk en gezellig en zeker niet duur.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 november 2005

Door: Huub van de Wakker over Annaberg

Zeer mooi gebied voor de zomer en winter.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 november 2005

Door: Peter Kappe over Annaberg

Wij komen zowel zomers als 's winters in Annaberg. Een werkelijk fantastisch mooi en authentieke omgeving. Niet massaal. Wij huren een huis bij particulieren in Nederland. Je bent hier echt even in Oostenrijk (i.p.v. een hollandse kolonie).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 oktober 2005

Door: Anoniem over Annaberg

Zeer mooi gebied. Nog genoeg ruimte om je heen. Nog geen file's voor de ski-liften.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 28 september 2005

Door: John over Annaberg

Klein dorpje met 1 skilift. Sluit aan op een gebied van ruim 160 km aaneengesloten pistes. Wel een lastige laatste stukje afdaling. Verder een heerlijk familie skigebied. Vreselijk mooie omgeving. Leuke skileraren die nog oog en hart voor de leerling hebben. We komen al een aantal jaren bij de familie van Beelen van sporthotel Dachstein West. Vriendelijke mensen, lekker eten en vlak bij de lift

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen