Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Landhotel Salzburger Dolomitenhof

Annaberg | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - landhotel-salzburger-dolomitenhof-2
Afbeelding - landhotel-salzburger-dolomitenhof-8
Afbeelding - landhotel-salzburger-dolomitenhof-5
Afbeelding - landhotel-salzburger-dolomitenhof-11
Landhotel Salzburger Dolomitenhof is een gezellig 3-sterren familiehotel boven Annaberg im Lammertal gelegen. Het centrum met leuke winkels, restaurants en bars ligt op ca. 4 km afstand. De Astauwinkel skilift en pistes liggen zowat naast het hotel en daarmee is dit hotel een ideale toegangspoort tot het skigebied van Dachstein-West. Ski-in, Ski-out! 

Het hotel beschikt over een receptie, lobby, bar, restaurant, terras, gratis Wi-Fi en skiberging. Voor de kinderen is er een speelkamer en daar staat o.a. een tafelvoetbaltafel en een tafeltennistafel. Er is ook een kleine wellness met sauna en infraroodcabine.

Elke kamer is voorzien van een tv, Wi-Fi en badkamer met bad of douche en toilet en alle kamers bieden een prachtig uitzicht op de omgeving van Annaberg. Sommige kamers beschikken over een balkon. Summit Travel biedt de keuze uit 2-persoonskamers standaard (23m2), 2-persoonskamers comfort (25m2), 2/3-persoonskamers standaard (25m2) en 2/3/4-persoonskamer comfort (28m2). Deze 2/3/4-persoons comfort beschikt over een slaapkamer met tweepersoonsbed en 2 losse bedden. In de 2/3-persoonskamer slaapt de 3e persoon op een bedbank.

Het verblijf in Landhotel Salzburger Dolomitenhof is op basis van halfpension. In de ochtend staat er een ontbijtbuffet klaar en in de avond is er een 4-gangendiner naar keuze met saladebar.
Afbeelding - landhotel-salzburger-dolomitenhof-2

Landhotel Salzburger Dolomitenhof

  • Annaberg
  • Salzburgerland

Accommodaties bij reispartners in Landhotel Salzburger Dolomitenhof