Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Hotel Voglauerhof

Abtenau | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - hotel-voglauerhof-5
Afbeelding - hotel-voglauerhof-4
Afbeelding - hotel-voglauerhof-10
Afbeelding - hotel-voglauerhof-3
Het gezellige 3-sterren Hotel Voglauerhof bevindt zich op ongeveer 3 km van het centrum van Abtenau. Het skigebied Karkogel bereik je na ca. 6 km, een skibus stopt op ongeveer 20 m voor de accommodatie. De skiliften van Annaberg en Rußbach bereik je na ongeveer 16 km. Langlaufers vinden na 3 km een geschikte langlaufloipe.

Tot de faciliteiten van het hotel behoort een lobby met mogelijkheden om te zitten, een ontbijtruimte, een restaurant met een eetzaal en stüberl, hotelbar, wifi (incl. in het restaurant, stüberl en bar), een terras alsmede een skiruimte met een skischoendroger. Gratis parkeerplaatsen staan bij de accommodatie tot uw beschikking.

Gasten ontvangen de AbtenauCard (gastenkaart), hiermee kun je aan verschillende activiteiten deelnemen (bijv. museum Arlerhof, sneeuwschoenwandeling etc., wijzigingen van de services onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse).

Kamers
De lichte en gezellige kamers beschikken over een douche/wc, kabel-tv, telefoon, een zithoek, een föhn, een make-up spiegel alsook gedeeltelijk een balkon.
Afbeelding - hotel-voglauerhof-5

Hotel Voglauerhof

  • Abtenau
  • Salzburgerland