Beoordelingen Leogang

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Leogang te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Leogang ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Leogang op wintersport zijn geweest. Ben jij in Leogang geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2018

Door: Anoniem over Leogang

Week geskied met mijn gezin

Mooi super groot gebied met veel mogelijkheden, zeer geschikt voor gezinnen, leuke berghutten met goed eten.

Mooie lange pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2018

Door: Anoniem over Leogang

Totale gebied met de andere dorpen is super!

Met mijn gezin en 2 andere gezinnen lekker een week geskied, goed onderhouden pistes en liften! Een erg groot gebied met veel mogelijkheden.

Zeer geschikt voor kinderen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 4 maart 2018

Door: Robin over Leogang

Super fijn dorp

Voor ons niks anders meer. Genoeg te doen, niet te druk en alles lekker dichtbij

Fijn dorp en super skigebied
Bus verbindingen zijn niet optimaal/handig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 maart 2016

Door: Ai van Bergen over Leogang

Goed gebied, veel ski mogelijkheden

Veel mogelijkheden, prima liften, super sneeuw en in Leogang erg rustig

Sfeer en hotel op de piste
Te weinig apres ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2015

Door: JackyBF over Leogang

Fantastisch, uitgestrekt, rustig, skigebied van alle gemakken voorzien

Er is een oefenweide voor de kleintjes, gave gondels waar je in no time bij bent met behulp van roltrappen. Veel ruimte overal zelfs onder de middag voor de lunch. Brede makkelijke pistes veelal blauw en rood. Voor de gevorderden en experts zal het wat minder zijn waarschijnlijk. Wij, met volwassen kids hebben zeker genoten hier.

Skiën tot 50m van het appartement
Voor ons geen negatieve punten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 juni 2013

Door: Lia over Leogang

Rustigere, gemoedelijke versie van Saalbach/Hinterglemm

Twee jaar geleden ben ik ter afwisseling met mijn man naar Leogang geweest, na al eerder in zowel Saalbach als Hinterglemm geweest te zijn. Wat een heerlijk dorpje is het zeg, een ideale bestemming voor mensen die willen genieten van het mooie skigebied maar Saalbach/Hinterglemm wat druk vinden. Saalbach en Hinterglemm zijn goed te bereiken en het skigebied begint letterlijk voor je deur. Zeker voor herhaling vatbaar!

Iets rustiger dan Saalbach-Hinterglemm
Top dorp voor kinderen
Hele gezellige sfeer
Je moet eerst een aantal pistes over voordat je in Saalbach-Hinterglemm zit

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 12 december 2012

Door: Thijs - Webredactie Snowplaza over Leogang

Overnachten rond Nürnberg

Afhankelijk van hoeveel kilometer je de eerste dag wilt rijden, zou je een hotel kunnen zoeken rond Nürnberg. Langs de autobahn liggen tal van kleine plaatsjes met gastvriendelijke en goedkope hotels waar je prima kunt overnachten. Bovendien rij je dan 's morgens net na de drukte voorbij Munchen en bereik je vroeg in de middag je vakantiebestemming in Leogang.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 10 december 2012

Door: Marijke over Leogang

Overnachten op de weg richting Leogang

Wij willen vanuit nederland niet in 1 keer door naar Leogang. Iemand nog tips waar je op de heenweg goed kan overnachten met 6 personen???? Groetjes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 15 januari 2012

Door: Erik t K. over Leogang

Leogang is een prima uitvalbasis voor een mooie wintersport vakantie. Ben er nu 3 keer geweest. Wel even doorskieen, want de hele carrousel Saalbach/Hinterklem kun je precies op 1 dag doen en is de moeite waard. Apres skie is beperkt. Tip voor Tom M. uit 2009: Gerlos en Hintertux zijn iets zekerder van sneeuw. Voordeel van Leogang en de lagere ligging is dat het goed te berijden is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 februari 2011

Door: J. Geijsel over Leogang

Zojuist terug gekomen uit Leogang. Rustig karakteristiek dorp, aardige mensen, mooie omgeving, ook om te wandelen bijvoorbeeld. Prima wintersportfaciliteiten, goede gondel en liften, goede pistes voor ieder wat wils. Omdat Leogang aan de noordkant ligt, blijft de sneeuw langer liggen. Wij hadden ondanks de dooi nog prima pistes en besneewd dal, wel zo sfeervol. Je kunt vanaf Leogang helemaal doorskien naar Saalbach-Hinterglemm, maar je zit lekker uit de drukte. Oefenwei is erg leuk voor de kinderen, meerdere loopbanden, speeltoestel, uitkijktoren, leuke skischool en (ook belangrijk) terrasjes in de zon uitkijkend over oefenwei en de pistes. Lange afdaling eindigt op het kinderweitje aan het begin van de gondel. Handig. Kortom: gaan terug (5 volwassenen, 2 kleine kinderen)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 januari 2010

Door: Martin en Margot over Leogang

Leogang mag dan stiefkind zijn van het skigebied Saalbach Hinterglemm, maar biedt voor alles wat wij verlangen: rust, voldoende liften naar het skigebied, ook eigen afdalingen en niet onbelangrijk: een zeer gastvrij, prima verzorgd, schoon pension voor een betaalbare prijs: Hinterauhof. Slapen in een oude Oostenrijkse boerderij, waar er nog echt lekker en eerlijk gekookt wordt. Wij bevelen het ten zeerste aan! Martin en Margot

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 augustus 2009

Door: Tom over Leogang

Ik kom al sinds mijn 9 de jaar in Leogang (zomer en winter). Ik ben nu 51 jaar, kun je nagaan. Al meer dan 35 jaar gast en nooit iets negatiefs ervaren en de prachtige natuur en vele bergtochten blijven ons inspireren. Natuurlijk gaan we ook naar Rhodos, Tenerife etc, maar dit is onze 2e homebase en dat zal altijd zo blijven. Gruss gott.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 februari 2009

Door: Blab over Leogang

Na 5 jaar Hinterglemm, zijn we vorig jaar naar Leogang gegaan. Hier heb ik absoluut gen spijt van gehad. De apres ski is minder uitgebreid, maar zeker zo gezellig als in Hinterglemm. Je kunt per slot van rekening toch maar op een plek tegelijk zijn, dus beter 3 of 4 gezellige plekken dan 100 van die commerciele en duizend in een dozijn apres-skihutten. Ook qua pistes is Leogang zeker niet minder dan Hinterglemm. De Asitzbahn is geweldig en veel minder druk dan bijvoorbeeld de zwölferkogelbahn of de Reiterkogelbahn in Hinterglemm. Het dorp is nog gemoedelijk en Oostenrijks. De mensen waarderen de toeristen nog en hotels en appartementen zijn goedkoper en ruimer dan in Saalbach of Hinterglemm. Dat alles in combinatie met de voordelen van het Skicirkus, en je weet zeker dat je een leuke wintersport hebt in dit (nog niet massaal) ontdekte skidorp. Wij gaan dit jaar dus weer terug naar Leogang en dat zal de komende jaren waarschijnlijk ook zo blijven. Saalbach en Hinterglemm zijn zeker leuke plaatsen, maar de gemütlicheid is er daar wel ver af. Op naar Leogang dus...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 februari 2009

Door: Theo Jonker over Leogang

Het is een dorp met niet veel poespas. Ik kom er al 27 jaar en het verveeld voor geen meter Het eten is er goed en de mensen zijn er vriendelijk. Men weet dat men het van het tourisme moet hebben. Men is spontaan. Er is ook een verlichte afdaling gemaakt (leuk maar niet spectaculair) Men probeert het de gasten zo veel mogelijk naar het zin te maken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 november 2008

Door: anne over Leogang

Ik vind het leuke ski pistes maar ik vind het niet leuk dat er snowboarders zijn en sommige skiers vliegen me langs de oren. Maar je kan er lekkere drinken krijgen. Gezellige terrasjes en een leuke oefenweide. Ojaaaa en leuke avondpiste!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 februari 2008

Door: Giel Montforts over Leogang

We hebben vorig jaar ons 25 jarig jubileum gevierd. 25 jaar zomer en 25 jaar winter. Geweldige ervaring! Voor ons; nog 25 jaar LEOGANG !!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 september 2006

Door: Tineke Otte-Feenstra over Leogang

Leogang, is voor ons als gezin een geweldig gebied, door de vele ski mogelijkheden voor beginnende en gevorderde skiers. Een geweldige langlauf accomodatie, wandelen en sleen met de kids is ruim aanwezig. De apres-ski is redelijk maar met kleine kinderen kom je daar toch niet echt aan toe. Het dorp is knus en gezellig. Saalfelden ligt op korte afstand zo ook Zell am see. Kortom echt de moeite waard om te bezoeken. Wij gaan zeker weer !!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 maart 2006

Door: over Leogang

Op zich een heel mooi gebied met diverse soorten pistes van blauw, rood en zwart en daarnaast diverse lengtes van de pistes. Heel mooi en goed aansluitend naar Saalbach-Hinterglemm. Helaas worden de pistes overdag niet of nauwelijks onderhouden. Hierdoor veel 'bult-vorming' op de pistes hetgeen de kwaliteit van de pistes niet ten goede komt. Leuke en gezellige berghutjes voor lekker eten en de nodige sapjes. Qua apres-ski mag Leogang zich wel wat meer ontwikkelen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 november 2005

Door: Kirsten over Leogang

Ik kom er nu ongeveer 7 jaar en ik vind het er geweldig.. Erg gezellig ook en je hebt een ruime keuze aan pistes.. Ook voor snowboarders is er genoeg te doen..!! Ik ga er 26 december weer heen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 november 2005

Door: MadMax over Leogang

Vet relaxt dorp!! Elk jaar weer kom er nu al 6jaar echt top!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen