Beoordelingen Hinterglemm

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Hinterglemm te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Hinterglemm ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Hinterglemm op wintersport zijn geweest. Ben jij in Hinterglemm geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 24 maart 2019

Door: Remon over Hinterglemm

Een geweldig dorp met voor iedereen iets

Ik kom al Jaren in dit gebied en kom er ieder jaar weer achter dat ik nog steeds niet alles heb gezien en meegemaakt. Ik wil vooral ook even mijn hotel Zwolferhaus benoemen wat een geweldige sfeer daar ook is en hoe je je daar iedere keer weer volledig thuis voelt. Verder de perfecte après-ski van Goasstal tot Schwarzacher (de oudere man als DJ weet er een feest van te maken). De pistes zijn altijd perfect en de mensen in het dorp en vooral bij ons hotel zijn altijd vriendelijk gastvrij en gewoon erg gezellig. In welke tijd van het seizoen je er ook bent dit gebied is een feest. If you love skiing go to Hinterglemm.

Relaxte sfeer, geweldige pistes voor iedereen een uitdaging en de beste après-ski
Geen, behalve dan dat het en dit gaan mensen niet leuk vinden op sommige momenten te Nederlands kan zijn waardoor het de Oostenrijkse charme kan verliezen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 4 juni 2018

Door: Danielle Kortenaar over Hinterglemm

Favoriete wintersportbestemming

Hinterglemm verveelt nooit en ik kom er echt al jaren. Ik heb er 18 jaar geleden leren skiën met mijn ouders en nu ga ik al 3 jaar met vrienden. De pistes in het skicircus zijn top en vervelen nooit. We skiën altijd veel tochten en gaan iedere dag een andere kant op. Wil je lunchen dan is de keuze echt heel groot met allemaal leuke pisterestaurantjes. Na het skiën natuurlijk de après-ski in en feesten tot diep in de nacht. Kan niet wachten om weer te gaan!!!!

Skigebied is super
Vette après-ski
Lekkere pistes en veel pisterestaurans
Zijn die er?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 24 maart 2018

Door: Sem over Hinterglemm

Fantastische sfeer!

Prachtig skigebied met 270 km pistes. Voor iedereen wat wils. Moderne liften en alles top geregeld.

Groot gebied, mooie pistes, goeie apresski, mooie restaurants.
geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2018

Door: Joris over Hinterglemm

Super skigebied

Fantastisch ski-gebied. Blijft elk jaar investeren in nieuwe gondels en liften. Gemoedelijke berghutten. Als je ze weet te vinden. Vaak met vrienden geweest, dit jaar alleen met mijn vriendin. Maakt niet uit met welk gezelschap je bent. Er is voor ieder wat wils.

Sfeer
De prijzen zijn in de loop der jaar wel omhoog gegaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 24 maart 2018

Door: Daniëlle over Hinterglemm

Het gezelligste skidorp van de wereld

Voor mij is Hinterglemm m'n 2e thuis. Een plek waar ik tot rust kom en geniet van elke seconde. In t skicircus is voor ieder wat wils qua pistes, ik heb daar 20 jaar geleden leren skiën na 15 jaar niet te zijn geweest en daarvoor als kleuter er te zijn geweest. T hele skicircus is een heel fijn gebied, al kom ik er al 20 jaar je raakt gewoon niet uitgeskied daar .

Zeer gastvrij, heerlijk eten en hele mooie pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 maart 2018

Door: Ronald Buitendam over Hinterglemm

Ons 2e woonplaats

Heerlijk skiën en aansluitend genieten van vele mogelijkheden voor après-ski. Pistes zijn top. Voor iedereen wat.

Aan een gesloten. Zonder eigen vervoer ip.
Het wordt wel drukker. Veel Nederlanders

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 18 maart 2018

Door: Bosma over Hinterglemm

Een super gezellig skigebied

Gemütlichkeit op en top. Goede service overal en helemaal ideaal de bediening bij de berghutten. Het dorp is erg sfeervol. Je voelt je gelijk thuis.

Alles ligt lekker centraal. Je hoeft niet ver te lopen met je ski-uitrusting. Wat een genot
Van prijzen weten ze wel. Tip. Op afgelegen berghutten scheelt het soms al aanzienlijk qua prijzen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2018

Door: Ronald Buitendam over Hinterglemm

Ieder jaar is weer geweldig.

De veelzijdigheid aan pisten maakt het een compleet gebied. Geen dag hoeft gelijk te zijn. Iedere dag een andere route.

Liften, aan een gesloten. Alles zonder eigen vervoer.
Momenten van lange rijen bij de liften

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 maart 2018

Door: Lotte over Hinterglemm

Mooi skigebied met mooie voorzieningen

Voor mij was het weer de eerste keer Oostenrijk sinds jaren en ik verbaasde mij (ten opzichte van veel gebieden in Frankrijk) over de mooie liften. Saalbach Hinterglemm is een prachtig en veelzijdig skigebied voor jong en oud. Je kunt er mooie tochten maken, maar ook als je een dag relaxt wil skiën zijn er voldoende mogelijkheden.

Tocht naar Fieberbrunn is leuk en uitdagend!
Après-ski is gezellig
Hinterglemm is een gezellig dorp met een goede sfeer
Heel erg veel gondels (heeft niet mijn persoonlijke voorkeur)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 7 maart 2018

Door: Janny over Hinterglemm

Top skigebied met veel km pistes

Zeer veel mogelijkheden om te skiën en snowboarden, voor zowel beginners en gevorderden. Veel restaurants op de pisten. Kom er al 26 jaar en gebied verveelt niet. Après-ski bij Goaßstall is top.

Ieder jaar is er wel iets nieuws op de piste gemaakt, nieuwe lift etc. Ze zijn al begonnen met de bouw van aansluiting skigebied Zell am See, zodat er nog meer skimogelijkheden zijn, terwijl er nu al 270 km piste is
Als je afdaling naar Viehhofen hebt gemaakt, moet je met de bus terug naar Vorderglemm of Saalbach

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Kapelle over Hinterglemm

Prachtig gebied met uitstekende pistes

Geweldig gebied met uitgestrekte pistes. Goed geprepareerd. Een gebied voor jong en oud

Goed onderhouden gebied
1 A 2 liften zijn wat oud, lange lift waar je moet staan

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 27 februari 2018

Door: Ruben Bultman over Hinterglemm

Mooi gebied, veel pistes komen uit in het dal en de après-ski bij de Goassstal is top!

Ontzettend gezellig dorp, genoeg tentjes om te eten. Erg leuke après-ski en de sfeer is heerlijk. Omdat dit gebied deel uitmaakt van Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn kan je ver in het gebied komen en veel pistes en liften komen uit en starten vanuit een dal, waardoor je echt alle kanten op kan.

Altijd wel een lift in de buurt, topsfeer
Op een aantal punten (zoals naar Leogang) is het rond 10/11 uur erg druk voor de lift.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Pieter over Hinterglemm

Gezellig en fijn skigebied.

Prima dorp om te vertoeven

Alleen maar positief
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 mei 2016

Door: IR over Hinterglemm

Prima plek om skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn te verkennen

Hinterglemm is een prima uitvalsbasis om het hele skigebied te verkennen. De pittige afdalingen vind je bij de Zwölferkogel en de Schattberg. Ben je beginner, dan kun je beter naar de andere kant van het dal, bijvoorbeeld bij de Hochalm gaan. Ook de blauwe dalafdaling naar Leogang is heel mooi en zelfs in de krokusvakantie rustig. Op de pistes zijn heel veel restaurantjes en het leuke is dat het geen zelfbedieningsschuren zijn. Het eten is prima en het personeel is erg vriendelijk. De verbinding met Fieberbrunn is best leuk, maar de afdaling is behoorlijk pittig als de sneeuw papperig of de piste juist ijzig is. Hij is dan niet rood, maar behoorlijk zwart en eigenlijk niet te doen voor beginners. Er zijn twee nadelen aan het gebied. Het is niet hoog en al kun je er meestal gewoon skiën, je moet echt rekening houden met papsneeuw. Er rijden skibussen, maar die stoppen niet bij alle liften en van de ene kant van het dal naar de overkant lopen duurt wel even en is op skischoenen geen pretje. Aan het begin en einde van het dal kun je wél makkelijk oversteken. Het skigebied is groot en je kunt mooie tochten maken, maar als je van off-piste skiën houdt, kun je beter een ander gebied zoeken. De beste mogelijkheden daarvoor vind je in Fieberbrunn.

Groot gebied, fijne restaurants, pistes voor beginners én gevorderden.
Lage ligging, snel papsneeuw, infrastructuur in de dorpen minder goed.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 maart 2016

Door: Randy over Hinterglemm

Oh oh Hinterglemm

Heerlijke tijd gehad met mn vrienden in Hinterglemm. Iedere avond een groot feest in het Paleis. Natuurlijk moest er ook geskied worden en dat kan hier ook uitstekend. Het skigebied is door de aansluiting met Fieberbrunn ontzettend groot en daarom hebben we flink wat kilometers gemaakt. Wij zijn allemaal ervaren skiers/boarders en hebben flinke tours door het skigebied gemaakt. Na afloop van de dag in het zonnetje gestart met de apres-ski. Zowel op het het gebied van apres-ski als wintersportmogelijkheden een topbestemming

(zeer) Gezellige apres-ski
Waanzinnig skigebied
Tours maken door het gebied
Vrij druk
Prijs drinken/eten viel tegen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen