Beoordelingen Hinterglemm

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Hinterglemm te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Hinterglemm ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Hinterglemm op wintersport zijn geweest. Ben jij in Hinterglemm geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 maart 2020

Door: Ron van vlierberghe over Hinterglemm

Elk jaar weer fantastisch

Elk jaar weer thuiskomen in Hinterglemm. Gezellig dorpje, mooie pistes en comfortabele liften. En paar goede après0ski gelegenheden

Aantal km piste, goed onderhouden piste
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 3 maart 2020

Door: Kari over Hinterglemm

Heel mooi skigebied en après ski ook

Dorp was gezellig, komen veel mensen. Het skigebied is ook voor iedereen goed met moeilijke en minder moeilijke pistes. Daarnaast groot zodat je niet na een dag alles al hebt gezien.

Snel op de piste en hoeft niet vaak veel te lopen
Vrij duur allemaal

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2020

Door: Annette over Hinterglemm

Top dorp, het heeft echt alles in huis.

Hinterglemm is een gezellig dorp met vriendelijke mensen. Zowel in de heerlijke en knusse restaurants als bij de liften. Skiën of boarden kan er op elk niveau. En zowel op als off-piste. Genoeg mogelijkheden om les te krijgen voor beginners als gevorderden. Er zijn verschillende liften om te starten, dus nooit echt druk bij de liften 's ochtends. En als het stormt zijn er eigenlijk altijd wel liften open, zodat je altijd de piste op kunt. Er zijn amper sleepliften en er wordt veel geïnvesteerd in nieuwe liften. De pistes worden ook altijd in topconditie gebracht door de mensen van de Bergbahnen.

Groot gebied, voor elk niveau uitdagingen. Leuke restaurants naast de piste en in het dorp. Gezellige après-ski.
Erg veel Hollanders, maar dat kan je ook als positief ervaren.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2020

Door: Thijn van heijnsbergen over Hinterglemm

Diverse pistes, leuke après-ski

Moderne liften, afwisselende pistes maar vooral super après-ski!

Après-ski
Noord- en zuidkant niet d.m.v. lift verbonden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 1 maart 2020

Door: Vincent over Hinterglemm

Top skigebied voor alle soorten skiërs!

Uitgebreid gebied met allerlei soorten pistes voor beginners en gevorderden. Mooie lange skitochten in dit gebied en natuurlijk een geweldige après-ski met heel veel Nederlanders.

Gezellig dorp met de pistes dicht bij de deur
Een lange tocht met de auto binnendoor vanaf de snelweg tot aan Hinterglemm

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2020

Door: Julien Vermeulen over Hinterglemm

Uitgebreid skigebied en een levendige après-ski

Gezellig dorp, met directe ligging aan de pistes aan beide kanten van het dorp

Bruisende après-ski
Vanwege een lage ligging is de sneeuwzekerheid nier heel hoog

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2020

Door: Iris over Hinterglemm

Fijn skigebied met genoeg te doen

Leuk en gezellig skigebied. Voor iedereen is er iets te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 25 januari 2020

Door: Janine over Hinterglemm

Erg gezellig

Hinterglemm is een erg gezellig dorp voor jong en oud is er wat te doen. Vele leuke après-ski tentjes. Voor de kinderen een toffe rodelbaan. Ook voor de skiliefhebbers een enorme hoeveelheid kilometer pistes voor alle niveau's met leuke fun parks. Goede bus verbindings en parkeer gelegenheden.

Veel faciliteiten
Niet van toepassing

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 25 januari 2020

Door: Pieter over Hinterglemm

Gezellig dorp

Gezellig dorp en prima skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 januari 2020

Door: Leom over Hinterglemm

Mooi sfeervol dorp

Machtig mooie week gehad in Hinterglemm met de kameraden!

Heel erg moderne liften en goede après-ski
Bereikbaarheid

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 december 2019

Door: Niek over Hinterglemm

Goed en fijn gebied!

Mooi skigebied! Probeer de Challenge te halen en haal een mooi cadeau!! Ook in de avond is er genoeg te doen. Aantal avonden uit eten geweest en eigenlijk was het beste eten bij Restaurant Heurigenstube te vinden. Veel voor weinig.

Groot gebied. Voor iedereen toegankelijk
Heb je jonge kinderen ga dan eerder naar een kleiner gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 december 2019

Door: Suzan over Hinterglemm

Sfeervol en levendig dorp

Hier moet je gewoon eens geweest zijn met wintersport. Alles is aanwezig. Zeer gastvrije bediening en lokale bevolking. Alles mooi centraal. Restaurants, skischool, skihuur, pistes liften etc. je kan t zo gek niet bedenken. Super sfeervol

Bijna alles wel
De zuidhelling wil bij warm weer wel eens papperig zijn. Uiteraard doen ze daar hun uiterste best om t zo goed mogelijk te krijgen en houden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 24 maart 2019

Door: Remon over Hinterglemm

Een geweldig dorp met voor iedereen iets

Ik kom al Jaren in dit gebied en kom er ieder jaar weer achter dat ik nog steeds niet alles heb gezien en meegemaakt. Ik wil vooral ook even mijn hotel Zwolferhaus benoemen wat een geweldige sfeer daar ook is en hoe je je daar iedere keer weer volledig thuis voelt. Verder de perfecte après-ski van Goasstal tot Schwarzacher (de oudere man als DJ weet er een feest van te maken). De pistes zijn altijd perfect en de mensen in het dorp en vooral bij ons hotel zijn altijd vriendelijk gastvrij en gewoon erg gezellig. In welke tijd van het seizoen je er ook bent dit gebied is een feest. If you love skiing go to Hinterglemm.

Relaxte sfeer, geweldige pistes voor iedereen een uitdaging en de beste après-ski
Geen, behalve dan dat het en dit gaan mensen niet leuk vinden op sommige momenten te Nederlands kan zijn waardoor het de Oostenrijkse charme kan verliezen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 4 juni 2018

Door: Danielle Kortenaar over Hinterglemm

Favoriete wintersportbestemming

Hinterglemm verveelt nooit en ik kom er echt al jaren. Ik heb er 18 jaar geleden leren skiën met mijn ouders en nu ga ik al 3 jaar met vrienden. De pistes in het skicircus zijn top en vervelen nooit. We skiën altijd veel tochten en gaan iedere dag een andere kant op. Wil je lunchen dan is de keuze echt heel groot met allemaal leuke pisterestaurantjes. Na het skiën natuurlijk de après-ski in en feesten tot diep in de nacht. Kan niet wachten om weer te gaan!!!!

Skigebied is super
Vette après-ski
Lekkere pistes en veel pisterestaurans
Zijn die er?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 24 maart 2018

Door: Sem over Hinterglemm

Fantastische sfeer!

Prachtig skigebied met 270 km pistes. Voor iedereen wat wils. Moderne liften en alles top geregeld.

Groot gebied, mooie pistes, goeie apresski, mooie restaurants.
geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2018

Door: Joris over Hinterglemm

Super skigebied

Fantastisch ski-gebied. Blijft elk jaar investeren in nieuwe gondels en liften. Gemoedelijke berghutten. Als je ze weet te vinden. Vaak met vrienden geweest, dit jaar alleen met mijn vriendin. Maakt niet uit met welk gezelschap je bent. Er is voor ieder wat wils.

Sfeer
De prijzen zijn in de loop der jaar wel omhoog gegaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 24 maart 2018

Door: Daniëlle over Hinterglemm

Het gezelligste skidorp van de wereld

Voor mij is Hinterglemm m'n 2e thuis. Een plek waar ik tot rust kom en geniet van elke seconde. In t skicircus is voor ieder wat wils qua pistes, ik heb daar 20 jaar geleden leren skiën na 15 jaar niet te zijn geweest en daarvoor als kleuter er te zijn geweest. T hele skicircus is een heel fijn gebied, al kom ik er al 20 jaar je raakt gewoon niet uitgeskied daar .

Zeer gastvrij, heerlijk eten en hele mooie pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 maart 2018

Door: Ronald Buitendam over Hinterglemm

Ons 2e woonplaats

Heerlijk skiën en aansluitend genieten van vele mogelijkheden voor après-ski. Pistes zijn top. Voor iedereen wat.

Aan een gesloten. Zonder eigen vervoer ip.
Het wordt wel drukker. Veel Nederlanders

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 18 maart 2018

Door: Bosma over Hinterglemm

Een super gezellig skigebied

Gemütlichkeit op en top. Goede service overal en helemaal ideaal de bediening bij de berghutten. Het dorp is erg sfeervol. Je voelt je gelijk thuis.

Alles ligt lekker centraal. Je hoeft niet ver te lopen met je ski-uitrusting. Wat een genot
Van prijzen weten ze wel. Tip. Op afgelegen berghutten scheelt het soms al aanzienlijk qua prijzen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2018

Door: Ronald Buitendam over Hinterglemm

Ieder jaar is weer geweldig.

De veelzijdigheid aan pisten maakt het een compleet gebied. Geen dag hoeft gelijk te zijn. Iedere dag een andere route.

Liften, aan een gesloten. Alles zonder eigen vervoer.
Momenten van lange rijen bij de liften

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 maart 2018

Door: Lotte over Hinterglemm

Mooi skigebied met mooie voorzieningen

Voor mij was het weer de eerste keer Oostenrijk sinds jaren en ik verbaasde mij (ten opzichte van veel gebieden in Frankrijk) over de mooie liften. Saalbach Hinterglemm is een prachtig en veelzijdig skigebied voor jong en oud. Je kunt er mooie tochten maken, maar ook als je een dag relaxt wil skiën zijn er voldoende mogelijkheden.

Tocht naar Fieberbrunn is leuk en uitdagend!
Après-ski is gezellig
Hinterglemm is een gezellig dorp met een goede sfeer
Heel erg veel gondels (heeft niet mijn persoonlijke voorkeur)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 7 maart 2018

Door: Janny over Hinterglemm

Top skigebied met veel km pistes

Zeer veel mogelijkheden om te skiën en snowboarden, voor zowel beginners en gevorderden. Veel restaurants op de pisten. Kom er al 26 jaar en gebied verveelt niet. Après-ski bij Goaßstall is top.

Ieder jaar is er wel iets nieuws op de piste gemaakt, nieuwe lift etc. Ze zijn al begonnen met de bouw van aansluiting skigebied Zell am See, zodat er nog meer skimogelijkheden zijn, terwijl er nu al 270 km piste is
Als je afdaling naar Viehhofen hebt gemaakt, moet je met de bus terug naar Vorderglemm of Saalbach

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Kapelle over Hinterglemm

Prachtig gebied met uitstekende pistes

Geweldig gebied met uitgestrekte pistes. Goed geprepareerd. Een gebied voor jong en oud

Goed onderhouden gebied
1 A 2 liften zijn wat oud, lange lift waar je moet staan

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 27 februari 2018

Door: Ruben Bultman over Hinterglemm

Mooi gebied, veel pistes komen uit in het dal en de après-ski bij de Goassstal is top!

Ontzettend gezellig dorp, genoeg tentjes om te eten. Erg leuke après-ski en de sfeer is heerlijk. Omdat dit gebied deel uitmaakt van Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn kan je ver in het gebied komen en veel pistes en liften komen uit en starten vanuit een dal, waardoor je echt alle kanten op kan.

Altijd wel een lift in de buurt, topsfeer
Op een aantal punten (zoals naar Leogang) is het rond 10/11 uur erg druk voor de lift.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Pieter over Hinterglemm

Gezellig en fijn skigebied.

Prima dorp om te vertoeven

Alleen maar positief
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 mei 2016

Door: IR over Hinterglemm

Prima plek om skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn te verkennen

Hinterglemm is een prima uitvalsbasis om het hele skigebied te verkennen. De pittige afdalingen vind je bij de Zwölferkogel en de Schattberg. Ben je beginner, dan kun je beter naar de andere kant van het dal, bijvoorbeeld bij de Hochalm gaan. Ook de blauwe dalafdaling naar Leogang is heel mooi en zelfs in de krokusvakantie rustig. Op de pistes zijn heel veel restaurantjes en het leuke is dat het geen zelfbedieningsschuren zijn. Het eten is prima en het personeel is erg vriendelijk. De verbinding met Fieberbrunn is best leuk, maar de afdaling is behoorlijk pittig als de sneeuw papperig of de piste juist ijzig is. Hij is dan niet rood, maar behoorlijk zwart en eigenlijk niet te doen voor beginners. Er zijn twee nadelen aan het gebied. Het is niet hoog en al kun je er meestal gewoon skiën, je moet echt rekening houden met papsneeuw. Er rijden skibussen, maar die stoppen niet bij alle liften en van de ene kant van het dal naar de overkant lopen duurt wel even en is op skischoenen geen pretje. Aan het begin en einde van het dal kun je wél makkelijk oversteken. Het skigebied is groot en je kunt mooie tochten maken, maar als je van off-piste skiën houdt, kun je beter een ander gebied zoeken. De beste mogelijkheden daarvoor vind je in Fieberbrunn.

Groot gebied, fijne restaurants, pistes voor beginners én gevorderden.
Lage ligging, snel papsneeuw, infrastructuur in de dorpen minder goed.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 maart 2016

Door: Randy over Hinterglemm

Oh oh Hinterglemm

Heerlijke tijd gehad met mn vrienden in Hinterglemm. Iedere avond een groot feest in het Paleis. Natuurlijk moest er ook geskied worden en dat kan hier ook uitstekend. Het skigebied is door de aansluiting met Fieberbrunn ontzettend groot en daarom hebben we flink wat kilometers gemaakt. Wij zijn allemaal ervaren skiers/boarders en hebben flinke tours door het skigebied gemaakt. Na afloop van de dag in het zonnetje gestart met de apres-ski. Zowel op het het gebied van apres-ski als wintersportmogelijkheden een topbestemming

(zeer) Gezellige apres-ski
Waanzinnig skigebied
Tours maken door het gebied
Vrij druk
Prijs drinken/eten viel tegen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen