Beoordelingen Fieberbrunn

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Fieberbrunn te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Fieberbrunn ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Fieberbrunn op wintersport zijn geweest. Ben jij in Fieberbrunn geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 4 oktober 2018

Door: Linda over Fieberbrunn

Leuk pension, super skigebied

Ik was meteen verkocht toen ik in Fieberbrunn aankwam. We sliepen in Gasthof Dandler, een snoezig pension met een typisch Oostenrijkse uitstraling. Allerlei tierelantijntjes binnen en een onwijs aardige gastvrouw. Eerste avond gelijk gegeten en erg goed bevallen. Kleine kaart, maar wat er op staat is erg lekker en met liefde bereid. Pension lag wel buiten het dorp en op ongeveer 5 minuten rijden van de piste. Fieberbrunn zelf een leuk gebiedje met fijne pistes, je kan het hele Skicircus in, maar dat hoeft natuurlijk niet en is eigenlijk ook niet nodig. De pistes zijn zo fijn! Allemaal leuke berghutjes en aan het einde van de dag apres ski bij Biwak of de S4 alm. We hebben echt genoten en gaan ook komende winter weer terug.

Goed pension, leuk skigebied en sfeervol dorp
We zaten wel ver van het dorp en het skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 mei 2018

Door: Louise over Fieberbrunn

Wat een lekkere pistes!

Samen met man en kinderen naar Fieberbrunn op wintersport gegaan. Hele lekkere pistes en mogelijkheid om ook naar Saalbach te skiën. Dorp is leuk, fijne restaurants en berghutten. Wij komen nog is terug!

Heerlijke pistes
Goede berghutten
Leuk voor kinderen
Je moet wel met de auto of bus naar de piste

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 4 mei 2018

Door: Merel over Fieberbrunn

Sfeervol en gemoedelijk

Fieberbrunn is een gemoedelijk en sfeervol dorpje in Tirol. Wij komen er nu al twee jaar en nog zijn we niet uitgekeken. Omdat het skigebied ook bij Saalbach hoort, kun je iedere dag hele mooie tochten skiën. Al moeten wij toegeven dat we ook graag skiën op de pistes van Fieberbrunn. Deze zijn vaak heel lekker rustig en je komt niet veel andere wintersporters tegen. Een ander voordeel vinden we de skihutten. Er zijn er genoeg om uit te kiezen en je kunt er heerlijk eten. Na het skiën drinken we vaak een borreltje aan de piste, om daarna terug naar het hotel te keren. Even een wandeling voor het diner en dan op zoek naar een fijn restaurant. Wat ook leuk is om een middag even door het dorpje te wandelen. Er zijn namelijk ook een aantal leuke winkeltjes.

Fijne skigebied, veel mogelijkheden, gemoedelijk, leuk dorp

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 april 2018

Door: Marianne over Fieberbrunn

Leuk dorp met super skigebied

Fieberbrunn is een klein en rustig dorpje. Het eigen skigebied was al heel mooi, maar sinds de aansluiting met het skicircus is het helemaal top. Hierdoor kun je heerlijke lange tochten maken, maar ook het eigen skigebied is heerlijk. Soms gaan we niet eens de 'grens' over. Wil je een keer niet Oostenrijks lunchen, dan is Biwak een aanrader (Nederlandse tent), hier is het ook eind van de middag gezellig tijdens de après-ski.

Klein Oostenrijks dorpje waar echt nog rust heerst
Kan niks bedenken...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2018

Door: Martin Vlaanderen over Fieberbrunn

Fantastisch

Uitstekende skivoorzieningen en door aansluiting op Saalbach enorm veelzijdig. Leuk dorp met voldoende winkels en uitgaansgelegenheden.

Skigebied
Lift terug vanuit Saalbach gaat te vroeg dicht (15:30)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2018

Door: Kelly over Fieberbrunn

Erg mooi skigebied

Heel mooi en groot skigebied nu het ook bij Saalbach is betrokken. Zo is er in het skigebied van Fieberbrunn zelf genoeg ruimte en goede pistes voor de beginners. De gevorderden kunnen makkelijk naar Saalbach/Hinterglemm skiën, want de aansluiting is erg goed. Voor de experts was er ook genoeg, want er waren enkele zwarte pistes en je kan de Skicircus Challenge van 72km rijden.

Erg mooi en groot skigebied dat je zeker niet in 1 week hebt gezien
Geen après-ski mogelijkheid doordat je na 17.00 van de piste af moet

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 11 maart 2018

Door: ronny over Fieberbrunn

Mooi rustig skigebied

Rustig en mooi skigebied met een goeie verbinding naar het grote gebied Saalbach-Hinterglemm. in het dorp Fieberbrunn is niet echt veel te doen.

Wij verbleven in hotel Obermaier, waar de bushalte voor de deur is. Vanaf daar nog geen 5 minuten in de bus en je staat bij de lift
Weinig tot geen après-ski in het dorp zelf, alleen onder aan de piste

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2018

Door: Rilana Tillmann over Fieberbrunn

Gezellig, sfeervolle après-ski, skigebied voor families met jonge kinderen, maar ook voor vriendengroepen

Fieberbrunn is een gezellig en knus dorpje. De mensen zijn er erg gastvrij en bij S4 kan je heerlijk Oostenrijks eten. Het skigebied van Fieberbrunn is uitstekend voor beginnende skiërs, voor families met jonge kinderen omdat het gebied overzichtelijk is. Maar door de verbinding met Saalbach, Hinterglemm is het ook geschikt voor de mensen die meer op zoek zijn naar uitdaging in skiën. De pisten zijn breed en er veel verschillende soorten pistes, voor iedereen wat wils! Op dinsdagavond is er een leuke skishow georganiseerd, waarna er feest is in S4.

Goed eten, vriendelijke mensen, variatie in pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 maart 2018

Door: Cd sande over Fieberbrunn

Leuk gezellig dorp

Leuk gezellig dorp. Groot skigebied.

Niet druk bij liften. Groot gebied
Jammer dat de appartementen niet bij de piste liggen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 6 maart 2018

Door: Anoniem over Fieberbrunn

Super voor een gezin met jonge kinderen!

Fieberbrunn is als wintersport plaats super voor een gezin met jonge kinderen! Ze hebben hotels aan de kinderpiste. Hele goede skischolen met Nederlands sprekende leraren en leraressen. En door de aansluiting met het skigebied van Saalbach-Hinterglemm kan je gebruikmaken van een groot skigebied met een ruime keuze aan pistes in allerlei moeilijkheidsgraden.

Hotels aan de kinderpiste

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Roelie Rijstenberg over Fieberbrunn

Erg mooi brede pistes

Super in alles

Groot, en na verschillende plaatsen toe per ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 maart 2018

Door: Joke bouwman over Fieberbrunn

Top vakantie

Wij komen al jaren in Fieberbrunn, mijn man al vanaf kleins af aan. Het is er erg gezellig en overzichtelijk!

Overzichtelijk pistes
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 3 maart 2018

Door: Hettie Verlaan over Fieberbrunn

Prachtig skigebied zeker met Saalbach en Leogang erbij.

Saalbach Hinteglemm Leogang Fieberbrunn heerlijke tochten gemaakt. Waren super pistes met dit koude weer. Leuke hutten om wat te drinken en te eten en natuurlijk après-ski in de Enzian hutte met live muziek. Was weer genieten ook op de camping Tirol Camp en bij de Tennalm waar je tegenwoordig met een busje wordt opgehaald. Super allemaal.

Alles
Niets

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2018

Door: Hetty Visser over Fieberbrunn

Fieberbrunn is een gebied voor iedereen

Wij zaten met een hele groep in Fieberbrunn. De pistes waren dit jaar perfect (wel koud) . Wij zaten dichtbij de bergbahn en hoefden de auto niet te gebruiken. Maar voor wie wat verder in het dorp zit. Er zijn twee grote parkeerplaatsen plek genoeg en dan is er ook nog de bus. Heerlijk gebied voor iedereen, beginners en gevorderden. Ook de tocht naar Saalbach of Hinterglemm is goed te doen. Saalbach en Hinterglemm zijn druk. Wil je dit opzoeken kan, maar Fieberbrunn was rustiger, heerlijk!

Alles dichtbij
Après-ski kon wat meer

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 26 januari 2018

Door: Jolanda over Fieberbrunn

Een heerlijke tijd gehad!

Twee weken terug weer een week in Fieberbrunn geweest. Wat hebben we genoten! We komen hier nu al enkele jaren en we zijn elke keer weer blij verast. De heerlijke brede pistes, verbinding met Saalbach en goede sfeer doen ons goed. Na het skiën drinken we een drinken we een drankje bij Biwak, of maken we een mooie wandeling. Ook het centrum zelf is erg gezellig. Tip: ga een dag skiën in het nabijgelegen St. Johann.

Gemoedelijk en gezellig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 januari 2018

Door: Sandra over Fieberbrunn

Heelijk dorp!

Fieberbrunn is een klein plaatsje met een groots skigebied! Het skigebied zelf is al groot genoeg voor families, maar met oudere kinderen is het erg leuk om verder richting Saalbach te skiën. Het dorp is verder rustig, maar gezelligheid vind je na het skiën bij Biwak. Een aanrader!

Knus en klein dorp, sneeuwzeker!
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 maart 2016

Door: TV over Fieberbrunn

Prachtig skigebied, groot en veelzijdig

Heerlijk gebied om lange tochten te maken. Leuke dorpjes en mooie pistes. Kijk uit voor de rodelbaan in Fieberbrunn. Bij ijzige omstandigheden levensgevaarlijk!

Veelzijdig, zowel voor skiers, langlaufers als wandelaars
Gezellig Oostenrijks
Rodelbaan in Fieberbrunn is levensgevaarlijk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 oktober 2015

Door: Joke over Fieberbrunn

Gezellig dorp met fijne après-ski bij de lift en vanaf december 2015 waaaaaanzinnig skigebied

kom er altijd met veel plezier de après-ski is er namelijk erg gezellig, nog lekker gemoedelijk maar 100% Oostenrijk. heerlijk. Hebben ook veel in Saalbach-Hinterglemm geskied dus verheug me op de nieuwe aansluiting. Nu kunnen we het beste van beide combineren. Wat een fantastisch skigebied!

het prachtige skigebied en de gezellige apres-ski
Slaap je bij de liften dan is er soms wel geluidsoverlast

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 oktober 2015

Door: Jeroen Voois over Fieberbrunn

Oostenrijkse sfeer, verrassende après-ski

In januari dit jaar met een groep vrienden geweest. Leuk gebied en met de aansluiting met Saalbach-Hinterglemm wordt het helemaal geweldig! Après-ski was echt heel gezellig, direct onderaan de lift bij de Biwak goed feestje gebouwd en ook na het eten nog aardig kunnen stappen

Ouderwetse Oostenrijkse sfeer
geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 februari 2015

Door: Miranda over Fieberbrunn

Super skigebied!

Voor het eerst in Fieberbrunn geweest en wij vonden het geweldig. Ook mooi skigebied met vooral bovenin goede pistes voor gevorderden en super sneeuw. DE blauwe dalafdaling is heerlijk om te carven. Het dorp zelf vonden we niet super sfeervol, maar prima.

Rustig
Mooie pistes in de vallijn
Vanaf 2015 verbinding met Saalbach-Hinterglemm
Enkele oudere liften, zoals de gondels rechts

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 25 maart 2013

Door: Seynhaeve Edgard over Fieberbrunn

Slechte pistes

Als sneeuwhoogte geeft men 2.00 m op voor Fieberbrun. Doe daar maar een heel pak van af, want op sommige plaatsen van de blauwe piste naar beneden kwamen er op veel plaatsen hele plekken gras doorheen. Die blauwe afdaling was ook niet alles. Het eerste deel ging nogal maar eenmaal voorbij de berghut was het hobbelen tot bijna beneden, niet bevorderlijk voor beginnende skiërs om goed te leren skiën. Dit stuk van de piste was dan ook zeker geen blauw meer maar zwaar rood.

Weinig volk
Pistes hobbelig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 december 2012

Door: Anoniem over Fieberbrunn

mooi, gezellig skiegebied

Wij zijn hier 14 jaar geleden zelf begonnen met skien. Gezellig sfeertje in de skischolen en hebben enorm veel lol en mooie vakanties gehad. We zijn daarna in veel grote skigebieden geweest ook met onze dochter. We zijn nu weer terug in Fieberbrunn. En willen hier niet meer weg. De klassen zijn kleiner dan in de grote gebieden. Je leert hier veel in de les. Met de gevorderde kinderen worden mooie tochten naar andere gebieden gemaakt en ze mogen zelfs meedoen met de skishow. Voor de kinderen een top vakantie. We hopen in Fieberbrunn nog vele vakanties te mogen doorbrengen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 november 2011

Door: Anoniem over Fieberbrunn

Fieberbrunn is fantastisch voor gezinnen met jonge kinderen. Doordat de twee dalafdalingen op hetzelfde punt uitkomen kunnen de kinderen al op jonge leeftijd zelfstandig de piste verkennen. Verder zijn er 2 goede skischolen en beperkte tot geen wachttijden. Dit jaar is eindelijk de Reckmoos Nord lift vervangen wat ervoor zal zorgen dat de skiërs beter over het gebied zullen worden verspreidt. Je ziet vaak "snel uitgekeken" echter als je het gebied goed kent zijn er vele off piste mogelijkheden. Huur eens een gids en verken het gebied verder. Ben je toch uitgekeken, in zo'n 15 tot 20 minuten sta je in Leogang en pak je daar de lift om zo Saalbach in te skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 november 2011

Door: Anoniem over Fieberbrunn

Fieberbrunn is heerlijk. Overzichtelijk en leuke pistes om lekker met de kinderen te skien. In het dorpje zijn prima restaurantjes en aan de piste in het dal en bij het middenstation is toch wat apres ski. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij. Vooral geschikt voor de jonge gezinnen. Ben je een gevorderde boarder of skier, ga dan niet naar Fieberbrunn. Wat dat betreft niet veel uitdaging en wel heel veel beginners en kinderen op de pistes. Een superleuke extra is Timoks Coaster. Zelfs in de voorjaarsvakantie geen lange wachtrijen op de ochtendspits na, die maar een halfuurtje duurt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 februari 2011

Door: Rene over Fieberbrunn

Fieberbrunn is een erg klein gebied, in 1 dag heb je wel alle liften gehad. Vooral veel in de lift zitten voordat je eindelijk eens een stukje kan skien of boarden.Geen aansluiting met andere gebieden alleen mogelijk met de auto of bus (20-30 min.) naar de even kleine andere gebieden (2). Tevens zijn er veel sleepliften en zelfs nog een anker!! Geen aanrader als je wat wil doen op een dag en de liftprijzen zijn niet eens voordeliger dan gebieden met meer faciliteiten (vergelijk Wilder Kaiser) Voor ons niet meer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 24 januari 2009

Door: yvonne over Fieberbrunn

Leuk skigebied zeker voor gezinnen met kleine kinderen een aanrader. Met 1 skipas voor vele andere gebieden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 januari 2009

Door: Iwan over Fieberbrunn

Voor de 1e keer in Fieberbrunn geweest. Voor ons zeer positief, we verbleven in de periode 030109 - 100109. Absoluut niet druk in deze periode, voor ons genoeg skigebied voor de komende jaren (er zijn liften bijgekomen). We hebben ons verblijf geboekt in Gasthaus Auwirt, eveneens uitstekend bevallen, zeker een aanrader. We zijn geen apres-skigangers, gelukkig heeft Fieberbrunn weinig van deze gelegenheden. ideaal! Voor het volgende jaar weet ik onze vakantiebestemming, want Fieberbrunn biedt voor ons genoeg mogelijkheden en gezelligheid, wij gaan zeker terug naar dit mooie en gastvrije dorpje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 januari 2008

Door: anja over Fieberbrunn

Gezellig dorp, klein skigebied. Het gebied is wat groter geworden door de nieuwe liften die begin 2007 zijn geopend .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 augustus 2007

Door: Johan over Fieberbrunn

De afgelopen 10 jaar regelmatig in Fieberbrunn geweest (soms meerdere keren in één seizoen). Fieberbunn heeft nog een beetje de charme van een wat kleiner gezellig en kindvriendelijk skigebied. Als je het treft met de sneeuw en conditie's kan je een paar schitterende freeride tochten maken (met gids). Als je op de piste's wilt/moet blijven dan heb je het na twee dagen wel gezien. Voor kinderen is het zeer geschikt, overzichtelijk voor de ouders en goede begeleiding. Zoals ook door anderen vermeld: als de algehele sneeuwcondities in de Alpen wat minder zijn, is het (met name in de weekenden) ontzetend irritant druk, omdat Fieberbrunn dan meestal nog de betere sneeuwconditie's in de regio heeft. Kortom een aanrader voor gezinnen met kinderen die niet al te hoge eisen stellen aan de grootte en diversiteit van het skigebied. Voor de off-piste freerider is het, met de juiste condities, een fantastiche omgeving met aan aantal schitterende routes lekker weg van de piste.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 maart 2007

Door: Anoniem over Fieberbrunn

3 x in Fieberbrunn geweest. Voor de kinderen is het leuk maar na het skiën is er eigenlijk weinig! Kroeg aan de piste de bivak.Wel aardig, er zijn leukere gebieden.Weinig restaurantjes.Volgend jaar een ander gebied proberen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2006

Door: corrine over Fieberbrunn

Dit zeer gezellige dorp, met klein dorp centrum is in de week van 4 tot 10 maart om getoverd snowfever dorp met springen van af de kerk. Heb dit evenement vorig jaar mee gemaakt en was zeer de moeite waard. Het dorp heeft twee goede skischolen die eens per week samen een ski show geven. Ook wordt er veel aan snowboaders gedaan met een seciaal stuk op de pisten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 december 2006

Door: Anoniem over Fieberbrunn

Fieberbrunn is echt geweldig gewoon. Ik kom er al heel erg lang en het is echt super tof. Ik zit zelf altijd in hotel lindauf. Een heel mooi hotel en ligt heel dicht bij de piste. Het leuke vind ik aan fieberbrunn dat je er heel veel mensen iedere jaar weer terug vind.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 november 2006

Door: corrine over Fieberbrunn

Fieberbrunn is een dorp waar je met plezier naar toe gaat. Ik heb er nu 4 jaar geleden leren skiën bij de Snow Academie en dat is mij zeer goed bevallen. Ze nemen de tijd voor je en laten je rustig het geleerde in praktijk brengen. Fieberbrunn ligt zeer centraal waardoor je naar meerder skigebieden kan gaan: Waidring (Steinplatte), St Johann enz.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 september 2006

Door: Petra over Fieberbrunn

Wij zijn nu drie jaar achter elkaar naar Fieberbrunn geweest, gezin met 2 kleine kinderen, en wij willen niet meer anders. Het is er rustig, geen gedram bij de liften, vriendelijke mensen, en super kind vriendelijk. Ze waren daar zelfs bereid om onze dochter ban 2 1/5 jaar op skiles te laten!!!! Waar vind je zoiets? Overal moeten ze 3 1/2 of 4 jaar oud zijn! Voor ons DE ski plek waar je met kinderen naar toe moet!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 april 2006

Door: jan van der Vegt over Fieberbrunn

Ik kom al 8 jaar in Fieberbrunn. We hebben een gezin met drie dochters. Ze hebben daar alle leren skiën en snowboarden. Ik kan de skischule rossenegg aanbevelen. Zeer gastvrije skileraren die goed met kinderen om kunnen gaan en bijna zonder uitzondering Nederlands spreken. De accommodaties voor jonge gezinnen zijn uitstekend. En de piste reckmoos en hochhörndel zijn prima voor de ervaren en gevorderde skiër. Hier komen uitsluitend goede en snellere skiërs. Prijzen zijn betaalbaar en de wachttijden aan de liften zeer kort (of niet). Een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. En zeer veel skigebieden met de Kitzbüleralpenpas te bezoeken ruim 350 km piste!! Deze is wel iets duurder dan de Fieberbrunn pas maar zeer de moeite waard. Kortom een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 maart 2006

Door: Rogue over Fieberbrunn

Fieberbrunn is een heerlijke plaats voor jong en oud. Ik ben in het skigebied Pillersee min of meer opgegroeid (LET OP!!! NEEM ALTIJD DE PILLERSEE-PAS IVM SKIMOGELIJKHEDEN IN: Hochfielzen, St. Jacob, St. Johan, Waidring Steinplatte, KOST MAAR EEN PAAR EURO MEER). Gezien mijn werk (skileraar in Nederland, Frankrijk, Tsjechie en Oostenrijk) heb ik veel gebieden gezien maar slechts weinig skigebieden zijn zo ingespeeld of kinderen vanaf hun geboorte. Ook voor apres-ski zijn er leuke mogelijkheden. Het is alleen sterk afhankelijk van de periode waarin je in Fieberbrunn bent. Dus altijd even zoeken waar de warmte is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2005

Door: Fam. Van den Hil over Fieberbrunn

Wij zijn hier vorig seizoen (2005) voor het eerst geweest met drie gezinnen met 4 kleine kinderen. Deze waren nog net te jong voor de kinderklassen maar de opvang was goed (ad-hoc) te regelen in het dorp zelf en bij het hotel (reserveren). De faciliteiten waren uitstekend en direct aan de piste. Leuke afdalingen voor de beginners maar ook verder gevorderden. Voor de wat moeilijke afdalingen moest je wat verder het gebied in maar er was voor ieder wat wil. Wij hebben een geweldige tijd gehad. Hopelijk kunnen we over 1 of twee jaar weer (ivm huidige babyboom) en kunnen de oudere kinderen in de skiklasjes genieten. We hebben er veel vriendelijke mensen ontmoet en de omstandigheden qua weer en sneeuw(hoogte) waren ook perfect.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 december 2005

Door: Anoniem over Fieberbrunn

Bijna 25 jaar komen wij met vrienden van thuis uit of in Fieberbrunn ontmoet in dit geweldige plaatsje. Op vele andere plaatsen in oosterijk zijn we geweest, maar steeds was Fierbrunn het meest ideaal. binnen 10 tot 30 min kun je ook naar Saalbach Sankt Johan Kaprun (b.v. als je wat later in het seisoen wil gaan)er is altijd te skieen of iets te beleven voor jong en oud. Sinds twee jaar is er in Fieberbrunn ook een fantastsche rodelbaan met zeer velige rodels. De bevolking is gastvrij en de prijzen zijn normaal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 september 2005

Door: Joop de Hoog over Fieberbrunn

Ik kom al zeker 25 jaar in dit dorpje en heb de hele ontwikkeling van het gebied meegemaakt. Het is een klein skigebied met veel variaties in afdalingen. Voor het gebied zijn ruim voldoende goede liften aanwezig en men kent er geen wachttijden. De mensen zijn er vriendelijk en behulpzaam bij het instappen. Het is tevens een dorpje van waaruit je mooie uitstapjes kunt maken naar skigebieden zoals Leogang van hieruit kan men dan ook naar Saalbach/Hinterglemm maar ook naar st. Johan, Kitzbuehl Kirchberg, Ellmau, Going en Schaffau.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen