Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Sporthotel Fontana

Fieberbrunn | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - sporthotel-fontana-4
Afbeelding - sporthotel-fontana-10
Afbeelding - sporthotel-fontana-1
Afbeelding - sporthotel-fontana-7
Het gezellige Sporthotel Fontana is zonnig gelegen direct bij de bergbaan Fieberbrunn. Met goede sneeuwcondities is een afdaling tot aan de accommodatie mogelijk (ski-in & ski-out!). Het centrum van Fieberbrunn bereik je na rond 3 km, een skibus naar St. Johann stopt op ca. 50 m afstand.

Het sporthotel is aantrekkelijk door de Tiroolse gastvrijheid en beschikt over een receptie met lobby, lift, Wi-Fi (in de lobby), verblijfsruimte, restaurant, hotelbar en een ski- en schoenenruimte. Gratis parkeerplaatsen zijn volgens beschikbaarheid aanwezig.

Het rond 500 m² grote wellnessgedeelte (openingsuren zie informatie ter plaatse) met zwembad, sauna, sanarium alsmede fitness-, sport- en krachtruimte kun je gratis gebruiken. Bovendien kun je tegen betaling gebruik maken van de zonnebank en kun je massages boeken (openingstijden zie informatie ter plaatse).

Voor kinderen vanaf 3 jaar is er tijdens het hoogseizoen (Kerst, Oud en Nieuw, februari en Pasen) een kinderopvang met animatieprogramma (onder voorbehoud, ma.-vr., tijden zie informatie ter plaatse, kan eventueel in het naburige hotel plaatsvinden).
Afbeelding - sporthotel-fontana-4

Sporthotel Fontana

  • Fieberbrunn
  • Tirol