Beoordelingen See im Paznaun

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar See im Paznaun te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of See im Paznaun ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in See im Paznaun op wintersport zijn geweest. Ben jij in See im Paznaun geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2019

Door: niels van der Pas over See im Paznaun

Prachtig gebied

Een klein gebied met mooie uitdagende piste. Waar het rustig is. De off-piste mogelijkheden zijn hier mooi met een paar geweldige skiroutes.

Uitwijk mogelijkheden naar Ischgl en Vorarlberg
Niet genoeg piste voor 1 week

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 maart 2018

Door: Sven Jagersma over See im Paznaun

Hartstikke gezellig met de goede mensen, ken je het skigebied goed dan kun je je er als expert juist goed vermaken!

Doordat het relatief klein is ken je het gebied als je broekzak, zeker na 20 jaar. Maar met de goede mensen en met de juiste kwaliteiten heb je hier een perfecte vakantie, zowel op- als off piste. Met gezellige hutjes als de Ascherhütte en Putzloch is het goed vertoeven. Nog een heel groot pluspunt is dat het bijna nooit druk is.... Heerlijk! Binnen 30 minuten ben je gratis met de bus in Ischgl voor het grote werk. Kortom, top!

Rustig
Heel goede pistes
Gezellig
Overzichtelijk
Perfect voor gezinnen
Ietwat klein
Simmy's Taja is er niet meer

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2018

Door: Harry over See im Paznaun

Prima skigebied voor beginners en gevorderden. Makkelijk bereikbaar vanuit het dorp.

See is een ideaal skigebied voor families met kinderen. Makkelijk bereikbaar vanuit het dorp met een goede skischool. Het skigebied is heel overzichtelijk en de pistes zijn prima geprepareerd en vrij breed. En wat een heel groot pluspunt was, het was niet overvol, zodat je nergens wachttijden had. Onderaan de piste kun je prima afsluiten bij de Putzloch. En voor de après-ski kun je sinds 2016 prima naar de Hexenkessl gaan. Een typische bar in Oostenrijkse sferen, uitstekend gerund door de altijd vriendelijke Niels.

Mooie brede pistes en gezellige après-ski bij de Hexenkessl
Sommige liften verouderd en dringend aan vervanging toe

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2018

Door: John Pieroelie over See im Paznaun

Rustig dorp, prima uitvalsbasis voor de Silvretta arena

See is een rustig dorp met een aantal hotels en appartementen. Ik ben hier nu een aantal keren geweest en gebruik het dorp als uitvalsbasis om (voornamelijk) te skiën in Ischgl. De hotels zijn in See een stuk voordeliger dan in het 'mondaine' Ischgl, zonder op luxe in te leveren. Ok, als je van après-ski houdt of stappen in de avonduren, dan zit je in See verkeerd. Vind je dit minder belangrijk en hecht je meer waarde aan het skiën en een goed verblijf, dan zit je in See op de goede plek. See heeft een skigebied van zo'n 40 km. Een overzichtelijk gebied om met kinderen naar toe te gaan. Als de weersomstandigheden het toelaten, wat al snel zo is, i.v.m. de hoge ligging, is er een hele mooie dalafdaling. Je kunt skiën tot de parkeerplaats. Voor de gevorderde skiër is dit gebied na 1 dag wel gezien. Maar hé, Ischgl is binnen een half uur te berijden! En dan kun je echt los gaan. Kortom voor degene die skiën prefereert boven après-ski en er geen moeite mee heeft om een stukje te rijden, dan is See zeker de moeite waard.

See maakt onderdeel uit van de Silvretta arena, met de plaatsen Kappl, Ischgl en Galtür met vele kilometers skipiste. De accomodaties zijn echter net wat goedkoper dan Ischgl
Wellicht de afstand tot Ischgl en geen après-ski, maar het is pas negatief als je dit belangrijk vindt

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2016

Door: Kees over See im Paznaun

Superleuk skigebied

Superleuk skigebied met veel mogelijkheden voor jong en oud en van beginner tot gevorderden. Zeker als men de Silvretta skipas neemt heb je alle mogelijkheden om bijv. in het rustige See te skiën of te kiezen voor het drukke en uitgebreide Ischgl. Mooi brede perfect geprepareerde pistes, maar ook mooie bospaadjes en goede mogelijkheden tot het maken van toertjes.

Perfect geprepareerde pistes
In See niet veel mogelijkheden voor apres-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Andy De Vrome over See im Paznaun

Klein dorpje maar fijn

See is een klein dorpje, ideaal voor gezinnen met kinderen. Goede skischool met gemotiveerde mensen en een goede accommodatie. Is een mooie uitvalsbasis voor meerdere skigebieden: Kappl, het levendige Ischgl en het mooie Galtür. Is ook een sneeuwzeker gebied omwille van de hoogte. Echt een aanrader!

Mooie pistes
Apres-ski is eerder rustig, maar dat kan voor sommigen ook weer een pluspunt zijn en anders naar Ischgl :)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 maart 2015

Door: Annemarie over See im Paznaun

Prettig en overzichtelijk skigebied

Beetje sfeerloos dorp maar wel een erg leuk skigebied. Voor ieder wat wils en doordat het lekker overzichtelijk is zeer geschikt voor families. Met de skibus ben je zo in Kappl; leuk dorp met een leuk skigebied. En in een half uur ben je in Ischgl, daar kun je heerlijk lange dagtochten maken tot in Zwitserland!

Leuk overzichtelijk skigebied.
Dorp zelf is niet echt sfeervol.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 februari 2011

Door: Kaatje over See im Paznaun

See ligt aan het begin van het paznauntal. See is het kleinste dorp in het dal. Op de berg zijn er verschillende piste's; voor ieder wat wils. Erg leuk voor familie's. Je komt elkaar door de kleinschaligheid telkens tegen. Ideaal gebied voor gezinnen met kinderen die het skien nog moeten leren. Ben je uitgekeken op de piste's in See? Bezoek dan Kappl, Ischgl of Galtur.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 december 2010

Door: LEFRANC POL over See im Paznaun

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 september 2010

Door: Anoniem over See im Paznaun

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 februari 2010

Door: J.Th.Kouwenhoven over See im Paznaun

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 december 2009

Door: Danielle over See im Paznaun

Gezellig Oostenrijks klein dorpje. Genoeg ski-verhuur mogelijkheden en lekker rustig. Het skigebied is erg mooi en voor mij als beginner ideaal. Mijn ver-gevorderde vriend wil na een dag of 3 skiën in Ischl (meer zwarte pistes, maar ook véél drukker!) Aprés-ski is er op 1 mini tentje na niet te vinden dus voor het winkelen of stapleven moet je daar niet zijn. Over een aantal dagen gaan we er voor de 2e keer heen, bevalt ons prima!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 september 2007

Door: peter over See im Paznaun

Het is een heerlijk gebied. Rustig aan het begin van het dal. Verder in het dal zijn er nog meer gebieden waaronder Kapple, Isschle en Galtur, dus een super gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 november 2006

Door: Morsink over See im Paznaun

See is een geweldige plek om met kinderen of beginners te leren skiën. Het gebied is klein, maar super geprepareerd en je komt elkaar altijd weer tegen. Door de ligging is het erg sneeuwzeker en een prima plek om je ski-ervaring op te doen. Het dorp zelf is langgerekt en kent geen echt centrum. De mensen zijn erg aardig en er is nog geen sprake van massatoerisme zoals in Ischgl. Ga ook eens skiën in Kappl. Erg mooi gebied. Door de ligging erg verwend met veel zon. Dit betekent echter dat je vooral 's morgens moet gaan skiën voordat de pistes papperig worden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 februari 2006

Door: Janneke over See im Paznaun

See is een rustig dorpje. Voorzien van supermarkt, bank, cafe's restaurants en veel hotels en pensions. Het ligt ongeveer 15/20 KM van Ischgl af. Met de gondel midden in het dorp kun je de skipiste bereiken. Wat mij opviel in ons hotel Astoria/Tiroler hof, dat de medewerkers zeer vriendelijk waren...persoonlijk, geen masa toerisme. See heeft een klein gezellig skigebied. Wij haden een Silvretta skipas zodat we ook in Ischgl konden skien. Voor beginners en mensen met kinderen is See zeer aan te bevelen. De Apresski in See vond ik minder aantrekkelijk al wordt er door ons hotel wel veel georganiseerd. Er zijn apresski mogelijkheden, maar hier hebben wij niet veel gebruik van gemaakt. Verder rijden er bussen van See naar Ischgl ingezet door het hotel, maar er is ook openbaar vervoer. En wat ons opviel is dat Parkeren in See en Ischgl gratis is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 november 2005

Door: jvb over See im Paznaun

See is een klein rustig skigebied. Heeft voor ieder veel mogelijkheden, zowel voor beginners als gevorderden. De mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen