Beoordelingen Pitztal

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Pitztal te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Pitztal ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Pitztal op wintersport zijn geweest. Ben jij in Pitztal geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Lars janssen over Pitztal

Geweldig gebied met goede sneeuw (en sneeuwzekerheid). En heel rustig!

Een heerlijk gebied om te skiën en snowboarden, heel rustig op de piste en goede sneeuwkwaliteit. Voor wat ik heb gezien aan langlauf paden en wandelpaden is het ook een heel goed gebied om te wandelen. Ook heerlijk om in de zon op het terras te lunchen bij een van de heerlijke restaurantjes.

Weinig mensen, goede sneeuwkwaliteit, leuke authentieke sfeer
Geen après-ski gelegenheden, en soms gaan de liften wat vroeg dicht

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Jolanda vd sluis over Pitztal

Mooi kindvriendelijk skigebied

Wij hebben in Hochzeiger geskied, erg leuk skigebied met afwisselend pistes, erg kindvriendelijk alle pistes komen uit op het middenstation wat erg makkelijk is. Wat ons opviel ondanks het hoogseizoen er geen wachtijden bij de liften zijn dit was heerlijk. Een echt dorp is er niet boven alleen wat hotels en appartementen wij zelf zaten. In Oberleins waar het perfect geregeld is om met de bus naar boven te gaan onze ski's stonden boven in een locker ook goed geregeld. Niet veel après-ski .

Overzichtelijk skigebied, kinderen tot 10 jaar gratis
Je moet altijd met bus of auto naar boven. Drukte in de morgen bij de skilockers

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 november 2017

Door: Vera Dormans over Pitztal

De Pitztaler Gletscher, leuk voor een dagje.

Op de 'Nationalfeiertag' van Oostenrijk (26 Oktober) de Pitztaler Gletscher bezocht. Om 08.15 uur stond er al een behoorlijke rij voor de Gletscher Express (de ondergrondse bergtrein die je naar de gletsjer brengt), waardoor het zeker een half uur duurde voordat we boven waren. Eenmaal op de gletsjer aangekomen hebben we meteen de 'Pitz-Panoramabahn' genomen naar het hoogst gelegen café van Oostenrijk (de Hinterer Brunnenkogel). Hier heb je een betoverend uitzicht. De pistes lagen er super bij, maar echt uitdagend zijn ze niet. Voor de lunch heb je als ervaren skiër alle pistes wel gehad. De zon scheen volop en de temperatuur was aangenaam, al met al een perfecte eerste dag van het nieuwe wintersportseizoen :-)

De hoogste, waardoor het skiseizoen hier heel lang duurt.
Weinig km piste, waardoor je alles in een paar uur wel gezien hebt.
De Gletscher Express is de enige mogelijkheid om de gletsjer te bereiken, niet ideaal als je een beetje claustrofobisch bent ;-)
Geen leuke authentieke restaurantjes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Maarten Dejonghe over Pitztal

Fantastisch met kleine kinderen

Ik ben een beetje terughoudend om al te veel reclame te maken voor het gebied en wel om de volgende reden; dit jaar voor het 15e jaar op rij naar Pitztal gereisd. In al die jaren nooit in een superdruk en stressvolle omgeving beland (waar je toch op zoek naar bent). Buitengewoon rustig en absolute sneeuwzekerheid!

Goeie pistes en zelden wachttijden
Om te feesten moet je er niet zijn (in ons geval is dit eerder positief)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 11 april 2015

Door: Jan over Pitztal

Jerzens Pitztal super ski gebied, geen wachttijden bij de lift, erg vriendelijke mensen, gemoedelijk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 januari 2015

Door: Obert over Pitztal

Gezellig klein authentiek dorpje met een leuk' apres ski' barretje. Jagerhutte

Leuk dorpje waar de massa nog niet komt, geen wachttijden bij liften en bussen, apres-ski boven is kort maar gezellig, in het dorpje sinds dit jaar ook een bar, jagerhutte direct achter de supermarkt, M preis. Midden in het dorp

Supervriendelijk skigebied, ook de mensen, sneeuw zeker door hoogte, en veel zon!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 13 december 2014

Door: Familie Sengers over Pitztal

Gezellig familie skigebied met volop mogelijkheden en variatie.

Wij gaan deze winter voor de vijfde keer naar het Pitztal. Elk jaar worden we weer gastvrij ontvangen in Haus Joggler (tip!). Het huis staat in Schreibrand ongeveer halverwege tussen de Hoghzeiger en de Gletcher. Beide skigebieden bieden volop variatie voor skiën en snowboarden. Er is een goede busverbinding met de dalstations. Met de auto kunnen sneeuwkettingen nodig zijn. In het Pitztal kun je mooie wandelingen maken. Vanaf het mittelstation op de Hoghzeiger kun je via de rodelbaan naar het dalstation lopen. Voor echte après ski moet je hier niet zijn. Het Pitztal is een echt familie skigebied. Kinderen tot 10 jaar een gratis skipas!

Overzichtelijk skigebied met voldoende mogelijkheden voor gevorderden.
Het maken van tochten is in dit gebied niet mogelijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 juli 2013

Door: Melissa over Pitztal

Heerlijk wintersportdorp

In tegenstelling tot de drukke en overvolle wintersportgebieden die je steeds meer tegenkomt is het Pitztal nog lekker rustig en per-fect voor een leuke gezinswintersport. Zeer sneeuwzeker maar totaal niet druk op de pistes (toen wij er waren). De pistes zijn zeer goed te doen voor beginners en het is lekker overzichtelijk skiën. De prijzen vielen ons ook alles mee. De mensen waren ook nog eens ontzettend vriendelijk dus helemaal niks te klagen!!

Skigebied is niet druk
Zeer gastvrije en vriendelijke mensen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 30 september 2011

Door: Anoniem over Pitztal

zum einkehr in scheibe perfect hotel und ferienwohnungen. keuken ;kaart klein maar overheerlijk gekookt gezellige mensen ,eigenaar maakt het naar je zin. Zijn er problemen ,hij komt je helpen , kortom perfect adres vooer niet zoveel euro,s

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 januari 2010

Door: H Bakker over Pitztal

Met familie vorige 2 jaren naar de Pitztaler Gletcher geweest. Voor beginners echt een mooi gebied, voor gevorderden die een jaar of 3 skieen is dit ook een mooi gebied. Weinig zwarte pistes maar voldoende rode pistes. Het is niet groot, maar als je kinderen meehebt dan is dat juist heel praktisch, je kan elkaar niet kwijtraken. De prijzen zijn goed en zelfs in de voorjaarsvakantie hoefden we niet de wachten ij de liften! En de hoogste skilift, met als hoogste punt 3440 m, prachtig uitzicht.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 20 december 2009

Door: Daniëlla Vermeulen over Pitztal

Wij zijn net terug van een weekje Jerzens in hotel Lammwirt. We zijn vrijdag de 11de toegekomen en zondag begonnen met skiles. Onze dochter van 5 had ook les en heeft het fantastisch getroffen met haar Nederlandse leraar Tijn. Omdat het net voor de kerstvakantie was was het heerlijk rustig op de pistes, wat voor echte beginners zoals wij echt wel een plus is. Ook de skischool was nog rustig waardoor we begonnen zijn met 3 en nooit met meer dan 5 in de groep zaten, resultaat, de 6de dag gingen we alle rode pistes al af. Onze dochter was in de namiddag ook alleen op les. Het hotel was prijs/kwaliteit ook zeker een van de betere. Dus inderdaad voor beginnende skiërs werkelijk een geweldig gebied..

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2009

Door: Karin over Pitztal

Een geweldig mooi gebied, zonder wachttijden bij de liften, zelf in de crocus!! Voor de kinderen is het fantastisch. Goede skischool met overblijfmogelijkheden. Wij komen hier al 2 jaar en het bevalt perfect. Tochten maken kan niet. Maar je kan of naar Riffelsee of naar de Gletscher. Apres ski in het dorp is kort. Het is in onze ogen een echt familiegebied. Maar dat maakt het zeker niet ongezellig!! Wij zijn er volgend jaar weer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 27 maart 2008

Door: fam. van Aartsen over Pitztal

Wij hebben een super vakantie gehad in het Hochzeiger gebied. Er lag niet veel sneeuw, maar de pistes werden in goede conditie gehouden. Omdat de temperatuur hoog was (gemiddeld 19* in de zon) werd het wel pap na de middag, maar dat is logisch! De volgende dag echter, was het weer prima in orde! Erg fijn vonden wij het dat zo ongeveer alle pistes uitkomen bij het Mittelstation, zodat je elkaar daar altijd weer zonder moeite terug vind. We waren in de voorjaarsvakantie, maar er waren absoluut geen wachttijden! Voor 'kilometervreters' is het gebied te klein, anderen zullen zich hier prima een week kunnen vermaken!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 januari 2008

Door: Anoniem over Pitztal

Wij hebben met kerst een hele mooie vakantie in het gebied Hochzeiger.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 september 2007

Door: Anoniem over Pitztal

We gaan nu al een aantal jaar naar skigebied Hochzeiger. Een mooi gebied, ideaal voor kinderen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 augustus 2007

Door: Anoniem over Pitztal

Hochzeiger is een mooi skigebied. Het skigebied biedt zowel voor beginners als ook voor gevorderde mogelijkheden. Regelmatig trainen wereldcup skiërs op de Hochzeiger. Er zijn mogelijkheden om via de skischool off piste te skiën en een leuke tocht te maken. Het is een zeer kindervriendelijk skigebied. In het skigebied zit een goede en leuke skischool. De skischool is veel met de kinderlessen bezig, maar ook voor gevorderde skiërs zijn er mogelijkheden bij de skischool.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 februari 2006

Door: martin smit over Pitztal

Hoi, bij Jerzens ligt skigebied Hochzeiger (www.hochzeiger.at) Een leuk skigebied met goede blauwe piste. Ik heb er in ieder geval met plezier geskied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 november 2005

Door: Anoniem over Pitztal

Het Pitztal heeft een aantal skigebieden die niet aaneengesloten zijn. De Hochzeiger is een mooi gebied voor beginners en gevorderden. De gletcher biedt een schitterend uitzicht maar heeft slechts één gondellift een stoeltjeslift en voor de rest alleen hele lange sleeplifte.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen