Beoordelingen Waidring

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Waidring te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Waidring ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Waidring op wintersport zijn geweest. Ben jij in Waidring geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 februari 2019

Door: Anoniem over Waidring

leuk overzichtelijk gebied

Mooi!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 maart 2018

Door: Katja over Waidring

Wij komen al jaren in Waidring en het verveeld nooit!

Waidring is een klein gezellig dorpje. Met lekkere eettentjes en een mooie après-ski tent. Het skigebied is overzichtelijk en voor ieder wat wils. Je kan zelfs een leuke tocht naar Duitsland maken. De mensen zijn vriendelijk en je voelt je meteen thuis. Waidring zit dicht in de buurt van St. Johann, Lofer, Saalfelden en andere leuke dorpen.

Thuis voelen
Overzichtelijk
Weinig uitgaansgelegenheden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 maart 2018

Door: Philip Steverink over Waidring

Compact skigebied

Pistes zijn prima verbonden. Je kunt snel van piste naar piste. Sneeuwkwaliteit prima. Slechts 1 sleeplift

Stoeltjesliften, kwaliteit piste
Na 3 dagen pistes wel gezien

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 december 2009

Door: Anoniem over Waidring

Het is een heerlijk Oostenrijks plaatsje, met mogenlijkheden naar Fieberbrun en Kitzbuhel. Het skigebied van Wadring heeft schitterende afd. met veel gezellige hutjes. Je kunt zelfs naar Duitsland skiën, prachtige afd. door de bossen. Wij gaan voor de 5 de keer in Jan. weer naar Waidring.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 januari 2009

Door: fam. Zwart over Waidring

We komen al meer dan 25 jaar in Waidring. Dat we steeds terugkomen zegt genoeg. Gezellig, niet al te duur, mooi geprepareerde pistes voor elke skier. Niet groot maar voor elk wat wils. Petje af voor de inzet van de laatste jaren om nog steeds verbeteringen aan te brengen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 oktober 2007

Door: Anoniem over Waidring

Prima skigebied, die Steinplatte. Lekker brede pistes. Ook voor de lunch kun je hier goed terecht. AANRADER: de Kaiserschmarren. Oh ja, het skigebied is gemakkelijk in 8 a 9 uur te bereiken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 mei 2007

Door: Judith over Waidring

Dit jaar voor het eerst skileraar hier geweest. Het is een heerlijk dorp. Klein maar wel ontzettend gezellig. In de winter aan nederlanders geen gebrek, maar je wordt er niet overspoeld zoals in Kirchberg. Een gezellige après ski en vele activiteiten te doen. De grote plaatsen zoals Kitzbühel en Kirchberg liggen op slechts een half uurtje rijden en Fieberbrunn en St. Johann in Tirol slechts een kwartiertje rijden. Het is een ideaal gebied voor elke doelgroep. Een echte aanrader is komfortzimmer & ferienwohnungen Mitterer. De luxe van een hotel maar de gemoedelijkheid van een pension/appartement. Vooral de vakantiewoningen zijn heel erg ruim en mooi ingericht. Tip: kijk eens op de site www.mitterer.at echt de moeite waard!! Ik raad iedereen aan naar Waidring te komen. Skien op de Steinplatte is echt heerlijk!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 februari 2007

Door: Anoniem over Waidring

Voor de 3e keer hier geweest. Heerlijk luxe plek (geen sleepliften op de Steinplatte), dorp gezellig, gelukkig geen uitgebreide après ski met lallende Hollanders en Russen, maar tóch gezellig. Bij de gondel naar boven pak je de ski's uit de locker speciaal voor hotelgasten. Dus geen gesleep met ski's en lange einden op je skischoenen. Hotel Waidringerhof is helemaal fantastisch, niet voor de 'suunige' Hollander, daar is net iets te duur voor gelukkig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 december 2006

Door: Mark Allsopp over Waidring

Wij gaan dit jaar weer terug na andere gezellige dorpjes te hebben bezocht. Waidring heeft iets. Vooral voor de kleine kids is het gewelidig, met een ruime beginners piste in het dorpkern. Leuk is dat als een van de ouders niet gaat skiën maar wil kijken zijn er een aantal mogelijkheden om wat te drinken/eten bij de piste beneden. Op de berg zelf is het skigebied niet heel groot maar wel heel mooi met brede maar ook smaller pistes. Echt een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 augustus 2006

Door: Roel Zweers, Goor over Waidring

Ik vond na vier weken elke avond internetten en bellen in Haus Laireiter het perfecte appartement. Eén en al vriendelijkheid. Wij hebben in de Krokusvakantie 2006 fantastisch in Waidring kunnen skiiën en onze zoons (12 en 8) waren niet bij de skiklas weg te slaan. Veel vriendelijke mensen uit Scandinavische landen en leuke Nederlanders. Geen apresski-hakwerk maar heerlijk eten in een keur aan restaurants en dan - zoals het hoort - rond 21.00 uur met z'n alles moe maar met een glimlach naar bed. Op naar de volgende dag. Wintersport zoals het hoort. We hebben direct een optie op het appartement laten vast laten leggen en deze inmiddels omgezet in een boeking. Het was de 4 weken bellen waard. Ruime pistes met (nog) lekker weinig wilde boardgasten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 november 2005

Door: Roel over Waidring

Waidring is een knus en gezellig dorp. De mensen zijn er zeer gastvrij. Het trekt niet de "Remmidemmi" die je in andere populaire skigebieden tegenkomt. Keerzijde is wel dat de apres-ski daardoor niet geweldig is, maar met een grote groep is het altijd gezellig te maken in de apres-ski bar "Sadinies" bij het dalstation. Er komen gewone mensen die lekker willen skien, en daarin heeft Waidring veel te bieden: de "Steinplatte", een middelmatig-hoog gelegen plateau op zo'n 1800 tot 2000 meter, ligt gunstig uit de zon en is daardoor zeer sneeuwzeker (maar niet altijd prettig tijdens het skien). De skischool is uitstekend en staat goed aangeschreven. Verder is het echt betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Solden of Saalbach. Vergeleken met deze skioorden is het dropje Waidring betrekkelijk rustig: niet dat afgeladen massatoerisme. Op de pistes kan het wel druk zijn omdat het skigebied skiers aantrekt uit de omliggende dorpen. Je kunt uitstekend lunchen op de piste bij de "Stallenalm", maar ga op tijd voor 12:00 uur want anders loopt het er storm. Verder is Waidring ideaal voor beginners (er is beneden in het dorp een oefenpiste op de Hausberg voor beginners en kleine kinderen), gezinnen, en groepen die geen al te hoge eisen stellen ten aanzien van apres-ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 oktober 2005

Door: A van Andel over Waidring

wij hebben in St Martin gelogeerd en reden van hieruit naar Waidring. De Pistes zijn goed voor net beginnende skieers maar ook voor meer ervaren. Pistes goed onderhouden alleen de zaterdag en zondag is het vrij druk met dagjesmensen gaan er zeker terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen