Beoordelingen Lienz

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Lienz te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Lienz ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Lienz op wintersport zijn geweest. Ben jij in Lienz geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 april 2016

Door: Mertens Patrick over Lienz

het was een geweldige ervaring

Zalig na 20 jaar terug op de latten te staan, de skipisten waren voor mij perfect en om te wandelen was het er ook super, en het dorpje Lienz was prachtig voor mij

ik heb alleen maar positieve punten, alles was voor mij perfect
geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 30 december 2014

Door: A. Koridon over Lienz

Komen hier nu voor de 3e keer, zijn al in talloze plaatsen Oostenrijk, Italie geweest. Het lijkt hier stads maar het heeft maar 12.000 inw. voor Nederlandse begrippen erg klein.

Je moet natuurlijk je skipas voor alle gebieden benutten. Dan heb je een supervakantie. In Lienz zijn de mensen uitmate vriendelijk. Ook in het skigebiedje Zettersfeld wordt je zeer vriendelijk bediend in de paar restaurantjes die het telt. Wachtrijen heb ik hier nog nooit gezien, (kerstvak 2 wk) Ook het verhuurbedrijf van skispullen onder de gondel daar wordt je prima geholpen.Wij hebben 32 plaatsen aandaan in Oostenrijk (in 35 jaar) maar het is nog nooit voorkomen dat we ergens vaker terugkwamen. Eigenlijk moet ik dit allemaal niet vertellen, misschien wordt het hier dan ook nog druk. Het centrum van Lienz kun je alles kopen wat je zoekt. Ook de Ostrodel bahn is erg leuk vooral voor kinderen. Alleen het gebied St Jacob in Deff. dat laten we nu definitief voor wat het is, daar lijkt het weer op de grotere noordzijdelijk gebieden van Oostenrijk.

Goede skigebieden, alles verkrijgbaar, goede prijs kwaliteit verhouding
De stad oogt zo op de eerste indruk niet fraai, maar je moet er even rondlopen, het is geen typisch Oostenrijks dorp.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 januari 2012

Door: jeanne over Lienz

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 januari 2010

Door: Janny over Lienz

Wij hebben hier leren skieen 12 jaar geleden. En we komen elke keer weer terug, ook hebben we andere ski gebieden bezocht oa Hinterglem/Saalbach prachtig en groot en je kunt elke dat wel een andere afdaling nemen, maar de gezelligheid mist. De meeste mensen skieen in Zettersfeld, maar als het een mooie zonnige dag is is het ook de moeite waard om in Hochstein te gaan skieen. De combinatie Hotel/skien/vriendelijkheid, en de omgeving brengt ons steeds weer terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 9 december 2009

Door: thomas over Lienz

Ik (als ervaren wintersporter) vind dit niet zo'n leuk gebiedje. Het was eigenlijk mijn idee om twee dagen te blijven, maar het was zo'n klein gebied! Ik ging al na een paar uur weer op weg naar het volgende gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 24 februari 2008

Door: rob over Lienz

Lienz is een vrij ongezellige en wat ons betreft niet zo een mooi stadje. Vrij druk en weinig apres- ski. Skigebied Zetterveld heb je in een paar uur verkend en is echt voor beginners. Wat ons nog het meeste tegenviel was de drukte bij de liften met vaak lange wachttijden. Wij zijn in oostenrijk al in tientallen skigebieden geweest, maar dit was samen met Matrei de minste ervaring. Positief was het prima hotel, de Goldene Fisch, goed eten, vriendelijk personeel grote kamers en gunstig geprijsd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 januari 2007

Door: Tom over Lienz

Een mooi familie skigebied. Niet al te groot, maar met voldoende mogelijkheden. Veel stoeltjesliften, erg prettig. Met de ski pendelbus zijn beide skigebieden (Hochstein en Zettersfeld) makkelijk te bereiken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 oktober 2006

Door: eric over Lienz

Ach...het paradijs. Niemand die je spreekt kent het en dat moeten we maar zo houden. Pistes bijna voor jezelf, bijna altijd zon, heeele vriendelijke prijzen en niet die opgeklopte sfeer van de noord kant van de alpen. Overigens geldt dit alles voor alle skigebieden in Ost Tirol.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 januari 2006

Door: Lilian over Lienz

ik ben vorig jaar hier heen geweest en ga dit jaar weer. want het is zeker de moeite waard. het is erg rustig maar het is wel redelijk groot. voor de snowboaders is er een klein apart stukje met snowboardfaciliteiten. bij de liften hoef je haast nooit te wachten. de mogelijkheid om de bus te pakken naar een ander skigebied in de buurt is er zeker. maar is haast overbodig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 6 januari 2006

Door: jeroen godts over Lienz

is het een goed ski-gebied? liggen de andere ski-gebieden dichtbij, zoja kan je er een bus naar toe nemen? gelieve te antwoorden??? mvg jeroen godts

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 januari 2006

Door: Janny van der Salm over Lienz

Niet te veel positieve dingen vertellen, want dan is het zó gedaan met die heerlijke rust daar!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 december 2005

Door: Petra van Bogerijen over Lienz

Wij komen hier nu al 5 jaar. Elke keer boeken wij hetzelfde hotel nl. Moarhoff. De mensen zijn hier erg vriendelijk. wachten bij de liften hoeft bijna niet en andere leuke skigebieden liggen op ongeveer een half uurtje rijden. Dus wil je een keer iets anders dan kan dat ook. Lienz is zeker een bezoek waard.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Reisorganisaties
Lienz