Beoordelingen San Martino di Castrozza

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar San Martino di Castrozza te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of San Martino di Castrozza ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in San Martino di Castrozza op wintersport zijn geweest. Ben jij in San Martino di Castrozza geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 juni 2018

Door: de Bruijn over San Martino di Castrozza

Wat is wintersport in Italië toch fijn. Alleen al voor het zou je hier naartoe gaan. Je kan echt voor een prima prijs heerlijk lunchen en avondeten. En over de koffie zullen we het in vergelijking met Frankrijk maar helemaal niet hebben. San Martino di Castrozza is en leuk plaatsje waar na het skiën ook genoeg te beleven valt. Je moet er alleen wel van houden. skigebied is qua omvang precies goed voor een weekje. Je kunt aan beide kanten van het dorp skiën maar dit zit niet op elkaar aangesloten.

Echt italiaans
Leuk dorpje, ook na het skiën
Het eten
Ver rijden
Liften niet allemaal modern

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 januari 2006

Door: Daphne over San Martino di Castrozza

Er zijn geen wachttijden bij de liften, het eten op de pisten is fantastisch! Niet teveel drukte op de pisten waardoor je de ruimte hebt. Heb al veel skigebieden gezien, maar nergens zijn de mensen vriendelijker dan in San martino. God aangelegde pisten. De apres ski is matig, alhoewel de inwoners je graag een grappa aanbieden als je van de piste naar beneden gaat! Wel is er de bierstube in het dorp. Deze is vooral gericht op jongeren tot 25 jaar. Deze draait skihutachtige muziek. En anders de Tabia (discotheek), de drankjes zijn alleen niet goedkoop. De beginnerspiste bij Tognola is geen aanrader, deze is te smal. Ga dan liever naar de Passo Rolle. Lange brede piste. Niet stijl en heel goed voor beginners

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
San Martino di Castrozza