Skip to navigation Skip to main content
Italië

Alpen Village

Livigno | Lombardije | Italië
Afbeelding - alpen-village-33
Afbeelding - alpen-village-31
Afbeelding - alpen-village-32
Afbeelding - alpen-village-4
Het comfortabele 3-sterren Alpine Village ligt op een prachtige panoramische locatie, op ongeveer 1,5 km van het centrum van Livigno. Een stoeltjeslift is in de directe omgeving en de skibus stopt direct voor de accommodatie. Het complex bestaat uit zeven met elkaar verbonden gebouwvleugels van drie verdiepingen.

De faciliteiten van het gedeeltelijk gerenoveerde hotel omvatten een hoofdgebouw met receptie en grote hotelzaal, loungebar met open haard en piano, wifi, buffetrestaurant, à la carte restaurant & pizzeria "Aria", wijnbar, speelruimte met tafelvoetbal, playstations, enz. en een zonneterras. Gratis parkeerplaatsen zijn beschikbaar bij de accommodatie.

Bovendien beschikt het complex over een nieuw panoramisch wellnessgedeelte van 3.000 m² met overloopzwembad met binnen- en buitenbaden, hydromassagestoelen en poolbar, kinderbad met twee glijbanen en een saunagedeelte met panoramasauna, biosauna, Turks bad, kneippbaden, drie rustruimten en koudwaterbad. Dit gedeelte en de fitnessruimte zijn gratis beschikbaar.

Accommodaties bij reispartners in Alpen Village