Skip to navigation Skip to main content
Italië

Appartementen Casa la Fonte

Livigno | Lombardije | Italië
Afbeelding - appartementen-casa-la-fonte-4
Afbeelding - appartementen-casa-la-fonte-6
Afbeelding - appartementen-casa-la-fonte-3
Afbeelding - appartementen-casa-la-fonte-5
Afbeelding - appartementen-casa-la-fonte-2

Het eenvoudige appartementencomplex Casa la Fonte is rustig gelegen achter in Livigno. Op slechts 100 meter afstand bevindt zich de Palipert skilift, met daarbij een oefenweide. Op ca. 900 meter ligt de Carosello 3000 skilift waarmee je het gelijknamige skigebied kunt ontdekken. Je kan terug skiën tot ca. 300 meter afstand van de appartementen.

Het langgerekte (belastingvrije) centrum van Livigno start eigenlijk al op zo'n 500 meter van het complex; het drukste gedeelte van het centrum ligt zo'n 3 km verderop. Het dichtstbijzijnde restaurant en de supermarkt liggen al op ca. 150 meter. De bussen rijden af en aan naar het centrum en de verschillende skiliften.

Het 6- en 5-persoons appartement is ca. 45m2 groot en heeft een zitruimte met satelliet-tv, keuken met o.a. een fornuis, koffiezetapparaat en oven en/of magnetron, 2 slaapkamers elk voor 2 personen, 1 badkamer en in de woonkamer een bedbank geschikt voor 2 personen. De bedbank in het 5-persoonsappartement is geschikt voor 1 persoon.

Het verblijf is op basis van logies.

Afbeelding - appartementen-casa-la-fonte-4

Appartementen Casa la Fonte

  • Livigno
  • Lombardije