Beoordelingen St. Vigil in Enneberg

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar St. Vigil in Enneberg te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of St. Vigil in Enneberg ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in St. Vigil in Enneberg op wintersport zijn geweest. Ben jij in St. Vigil in Enneberg geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2019

Door: Marijke over St. Vigil in Enneberg

Geweldige pistes. Prima bereid. Eten op berg voor een lage prijs in talrijke hutjes

Al enkele jaren op rij naar dit skigebied als gevorderde snowboardster. Pistes zijn top. Voor ieder wat wils. Talrijke hutjes en sfeervol centrum. Vergeet de pizza niet aan de voet vd Miara.

Kidsvriendelijk laag prijsniveau
Off-piste

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 maart 2015

Door: Regien Haak over St. Vigil in Enneberg

Prachtig skigebied. Perfect voor gezinnen

Zeer goed geschikt voor gezinnen met kinderen. Rustig dorp. Voldoende mogelijkheden voor beginners. Lieflijk dorpje met speelweiden en rodelbaan. Prachtige wandelmogelijkheden in het (UNESCO) park.

Rustig dorp met weinig drukte
Opkomend aantal Oost Europese druktemakers

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 januari 2012

Door: hans provijn over St. Vigil in Enneberg

Rustig familiedorp met 95% italianen in vakantie en goede restaurants , heel weing Duitsers of andere. prachtige blauwe piste naar het dorp van 2km die aansuit met kronplatz en via pocolin en bus van 20 minuten naar alta badia . ideaal geschikt voor families en apres-ski is enkel te vinden onderaan de piste naast de miara.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 oktober 2010

Door: Anoniem over St. Vigil in Enneberg

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 januari 2009

Door: NN over St. Vigil in Enneberg

18 jan 2009. Wij zijn dit jaar voor het eerst in St. Vigil geweest. We vonden het een leuk dorp en de omgeving is prachtig. (om zomers te wandelen) Mooie lange pistes. Voor je boven bent moet je drie keer overstappen, wat wij niet zo leuk vonden, dan is een stoeltjeslift toch makkelijker. Liften zijn van goede kwaliteit. Wij zaten in hotel Sonnenhof direct voor in het dorp. Heel gezellig en lekker eten! Oostblok landen zijn hier ook ruim vertegenwoordigd! We hadden het geluk dat het erg mooi weer was.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 januari 2007

Door: Rens over St. Vigil in Enneberg

Een leuk dorp. Voor de geoefende skiër een redelijke gebied, maar niet echt een aanrader. Eten is fantastisch, maar de aprs-ski staat nog in de kinderschoenen. Al heb ik de indruk dat de Italianen geen interesse hebben om de après-ski echt uit te breiden. Het is er relatief duur in vergelijking met Oosterijk en Frankrijk, maar nog wel betaalbaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 oktober 2006

Door: Anoniem over St. Vigil in Enneberg

Klein gezellig dorpje, eerder geschikt voor families dan voor de mensen die vooral voor de apres-ski komen. Prettige beginnerspistes. Vanaf dec. 2006 ook verbinding naar Val Badia via een nieuwe zwarte piste en een bus. Je kunt er ook goed langlaufen. Lekkere restaurants en pizzeria's. Prettig is dat er geen doorgaand verkeer is omdat het dorp in een dal ligt dat doodloopt. Er komen hoofdzakelijk Italianen naar San Vigilio, in Bruneck daarentegen (andere kant van de Kronplatz) komen vooral Duitsers. Tip: met de sneeuwschuiver (gatto della neve) je naar Fanes laten brengen vanaf Pederue, slee op het dak en terug sleeend naar beneden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 27 november 2005

Door: Karen over St. Vigil in Enneberg

Vorig seizoen (feb. 2005) voor het eerst hier in de winter geweest. Erg leuk gebied, goede liften, gezellige eetgelegenheden naast de pistes en een fijne ski- school voor de kids. Het is wel vanuit Nederland een behoorlijk stuk rijden, dan rijdt Zwitserland/ Frankrijk/ Oostenrijk prettiger aan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 november 2005

Door: Anoniem over St. Vigil in Enneberg

Rustig, wat chic aandoend dorp. Goede restaurants.In enkele hotels wat apré-ski activiteiten. Als het mooi weer is zit je hier helemaal top. Lange beginners piste. Goede liftmogelijkheden vanaf de top van de Kronplatz, zodat je als beginner ook eens mee naar boven kunt zonder dat je naar beneden hoeft te skieën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
St. Vigil in Enneberg