Beoordelingen Les Deux Alpes

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Les Deux Alpes te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Les Deux Alpes ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Les Deux Alpes op wintersport zijn geweest. Ben jij in Les Deux Alpes geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 12 april 2019

Door: Anoniem over Les Deux Alpes

Zalige brede pistes

De eerste keer in Frankrijk, en het is me enorm meegevallen. Mooie brede pistes , goede kwaliteit sneeuw door de gletsjer. Zeer vriendelijke mensen, heel behulpzaam. Mooi dorp met veel bars en restaurantjes en winkels . Wel heel prijzig in de bars op de pistes. Voor mij geen Oostenrijk meer, Vanaf nu Les Deux Alpes 👍👍👍

Pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 maart 2018

Door: ArneVerb over Les Deux Alpes

Groot gebied, voor ieder wat wils!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2018

Door: Sasja Wolterink over Les Deux Alpes

Mooi uitgebreid en sneeuwzeker skigebied!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 26 februari 2018

Door: Robin Goudket over Les Deux Alpes

Groot en gezellig dorp voor iedereen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Anoniem over Les Deux Alpes

Uitgebreid skigebied met tal van après-ski mogelijkheden, alsook uitgaansmogelijkheden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2017

Door: Frank Frei over Les Deux Alpes

Fantastisch dorp en skigebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 juli 2016

Door: Van Poort over Les Deux Alpes

Uitstekend skiën en bruisende après-ski

Naar Les Deux Alpes kun je zonder twijfel je wintersport boeken. Goede sneeuw is gegarandeerd door de aanwezige gletsjer en qua après-ski zit je hier ook heeeelemaal goed (Avalanche, Pano Bar). De pistes spreken ieder type wintersporter aan, waardoor zowel beginners als gevorderden zich hier uit kunnen leven. Onlangs is er een nieuwe blauwe dalafdaling geopend waardoor ook minder ervaren skiërs terug kunnen skiën naar het dorp. In het skigebied zijn nog enkele verouderde liften te vinden, maar hier heb ik me niet aan gestoord. Het dorp is niet super sfeervol, toch voelde ik mij er al snel thuis. Gewoon een fijne bestemming voor een (voordelig) weekje skiën!

Skigebied voor jong en oud
Zeer sneeuwzeker
Verouderde liften
Ver weg

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 oktober 2015

Door: Fam Jansen over Les Deux Alpes

Perfecte pistes, funpark en schaatsbaan

Overdag perfect, apres-ski op berg ook prima, avondvertier voor oudere pubers matig.

sneeuwzekerheid
weinig avondvertier in dorp

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 juli 2015

Door: Robbert over Les Deux Alpes

Top-bestemming: gezelligheid en mooie pistes

Les Deux Alpes is een ideale bestemming wanneer je op zoek bent naar gezelligheid en een mooi skigebied. Wanneer je voor een verblijf in een appartementencomplex kiest is je wintersport net wat voordeliger dan in bv. Oostenrijk. Op het gebied van apres-ski en pistes lever je echter niks in. Het sneeuwzekere skigebied is veelzijdig en heeft iedereen genoeg te bieden. Uitdagende afdalingen, een zeer uitgebreid funpark, brede pistes om op te carven... De apres-ski begint al vroeg in de middag op de piste, bijvoorbeeld bij de PanoBar. Later keert iedereen terug naar het dorp en zet men de gezelligheid voort in de Prins, The Polar Bear Pub of de Yeti. Stappen doe je in discotheek L'avalanche. Ik zou zo weer naar Les Deux Alpes gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 december 2014

Door: Ditje over Les Deux Alpes

Heerlijk sneeuwzeker skigebied. Op zonnige dagen lekker loungen en zonnebaden.

In het dorp rijdt elke 15 min een gratis buspendel waardoor je ook als je niet vlakbij een lift zit nooit ver hoeft te lopen. In de bergen heerlijke brede pistes en gezellige restaurants. De consumpties zijn behoorlijk prijzig, wij namen zelf brood mee en bestelden er iets warms bij (eur 5 voor warme chocomelk, eur 8 voor bier). Goede skischolen (zelf positieve ervaring met esf opgedaan: kon zelfs een privé skiles inhalen waarbij ik niet op tijd was doordat ik bij de verkeerde lift stond, anderen uit de buspendelgroep namen groepslessen en zijn ook erg tevreden ). Let wel op de accommodatie die je boekt: sommigen zijn smerig en uitgeleefd, anderen perfect schoon en modern. Met een skipas kun je dagelijks naar de ijsbaan in het centrum, voor ca 3 euro huur je er schaatsen bij (mijn dochter had haar eigen schaatsen mee). Bij veel bakkers kun je 's morgens lekker en goedkoop ontbijten, naar de supermarktjes kun je lopend of met de gratis bus. Voor ons was de carrefour het meest dichtbij, open van 8-20h maar wel tot 50% duurder dan een gewone supermarkt. Doordat het in onze skiweek relatief warm was en niet gesneeuwd had, lag er geen sneeuw tot aan het dorp. Maar met de liften was je zo op de hoger gelegen pistes. Wel erg druk bij de liften na 15 uur, verder weinig wachttijden (kerstweek 2014).

Sneeuwzeker, overzichtelijk dorp.
Drukte bij retourliften 's middags.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 13 juli 2012

Door: nele over Les Deux Alpes

een goeie mix voor jong en oud!

Les Deux Alpes heeft veel te bieden. Gratis pistes voor beginners en gevarieerde pistes voor de half gevorderden tot fantastische off piste voor de experts. Buiten het skiën voldoende mogelijkheid tot après-ski of gezellig tafelen in één van de vele restaurants. De Raisin d'ours is een aanrader, reserveren is aangewezen! De european ski en snowboardschool is een super goede skischool, kleine groepjes en zelf de mogelijkheid om in het nederlands les te krijgen!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 maart 2012

Door: Litania over Les Deux Alpes

Wij zijn de laatste week in februari in les deux alpes geweest en we hebben het er heerlijk gehad. Mooie skipistes, goede skischool (tip: neem de european ski school, daar zitten ze zelfs in het hoogseizoen met maar 7 kids in de klas, bij de Esf krijgen ze een bonus als ze er meer dan 14 in de als nemen) en supermooi weer gehad. Wat we heel slecht vonden was de rij op zaterdag voor de sleutel van het appartement. Eerst om 3 uur in de rij staan, dan kreeg je de gegevens etc maar dan om 5 uur weer omdat je dan pas de sleutel kon ophalen. Belachelijk. Ook op zondag bij het verzamelen voor de skiklassen kunnen ze nog veel van de Oostenrijkers leren. daarna geen last meer van drukte en rijen gehad. Pistes waren mooi en goed geprepareerd, wel snel gesloten vanwege ijzige condities in de ochtend. Op de gletsjer was het mooi, ook is het daar mogelijk naar la Grave te gaan. Tip is wel om eerst voor te skiën bij de skischool omdat de omstandigheden in la Grave als off-piste gebied uiteraard volledig anders zijn dan in een gewoon skigebied. Daarna kan je met een gids mee om dit mooie gebied te verkennen. Les deux alpes heeft een heel mooi funpark dus ook de stunters komen goed aan hun trekken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 3 december 2010

Door: IngeD. over Les Deux Alpes

Wij gaan al verschillende jaren naar Les2alpes : sneeuwzeker (gletsjergebied waar je tot 3200m kan skien), brede goed geprepareerde pistes en veel apresski mogelijkheden in het dorp. Les2Alpes is een lang en smal dorp, dus wel opletten waar je je accommodatie boekt : best dichtbij de grote skilift 'Jandri Express' want daar vertrekt de gondel naar het hogere skigebied. Is ook ideaal voor gezinnen met kinderen : veel pistes die niet zo moeilijk zijn en sneeuw is altijd aanwezig want ook makkelijke pistes helemaal bovenaan op de gletscher. Tip : ESF skischool verzamelt aan Residentie 'Cote Brune', dus best handig als je daar verblijft...Maar Les2alpes heeft een goed initiatief : er zijn meerdere gratis skibussen die constant in het dorp rijden zodat alle skiers op een comfortabele manier naar de skilift kunnen. Er zijn ook heel veel restaurantjes in het dorp, voor elk wat wils : de snelle hap en ook meerdere goede restaurants. Kortom : een aanrader !

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 juli 2008

Door: Inge over Les Deux Alpes

Leuk skidorp en skigebied! Wij zijn in februari naar Les Deux Alpes geweest en hebben het erg naar onze zin gehad. Gebied heeft mooie pistes en is gevarieerd. Voordeel voor beginners is dat ze ook helemaal mee naar boven kunnen (gletsjer), omdat daar een aantal goede blauwe pistes zijn. Enige nadeel is de dalafdaling, je kunt kiezen uit groen of zwart, waarbij de groene meestal overbevolkt is. Dus wij hebben vaak voor de gondel gekozen uit veiligheid. Wij verbleven in le sherpa, hotel van Nederlanders, erg goed!! Bijna aan de piste en super lekker eten! Een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 april 2008

Door: chris uytterhaegen over Les Deux Alpes

Vanaf Pasen 1 week Club Med - schitterend gewoon - prachtige sneeuwcondities: onbeperkte off piste mogelijkheden zonder gevaar. Afdaling La Grave in een betoverende natuur: aan te raden vanaf niveau 3. 1 opmerking, Clubhotel ligt niet centraal zodat mindere skiërs ofwel zwart dienen te nemen (Valentin) ofwel groen: demoiselles, waar het dan gevaarlijk is wegens (overbevolking) en tevens snel gesloten wordt (zuidflank).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 april 2007

Door: Martin Samsom over Les Deux Alpes

Fijn dorp. Ook wat prettige houtbouw naast het gebruikelijke beton en prima pistes. Je kunt lange afdallingen maken. Niet al te zwaar over het algemeen. Wat lager zeer goede, brede pistes voor beginners en gevorderden. Relaxed. Weinig wachttijden bij de liften. Geen spetterend vertier, wel paar tenten voor m.n. studenten en de bekende pizzahutten. Ook het luxere werk aanwezig (zelfs een Michelin-restaurant geloof ik). Over het geheel genomen een beschaafd oord, maar ook weer niet te belegen. Prima voor kinderen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 februari 2007

Door: Hidde over Les Deux Alpes

Verrassend leuk skigebied, met goede pistes, terrassen en veel offpiste mogelijkheden. Naast de keuze om in het typisch Franse beton aan de piste te verblijven, is er ook een redelijk gezellig dorp. Op beide plekken zijn ook mogelijkheden voor een vrolijke apres-ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 oktober 2005

Door: Alibenc over Les Deux Alpes

Les Deux Alpes betekent idd de 2 alpen. Als je het dorp in komt rijden zit je tussen de twee alpen in. Rechts is een klein alpje met een kleiner skigebied en links het grote gebied waar je eindeloos kunt skien. Als je goed kunt skien kan je vanaf de gletsjer van bijna 36oo meter terug skien tot in het dorp. De laatste pistes zijn echter zwart, dus moet je goed kunnen skien.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 oktober 2005

Door: Stephanie over Les Deux Alpes

Ik ben er ook geweest en het was ook helemaal top qua pistes maar ook qua gezelligheid. Dit jaar ga ik weer! Een aanrader voor overnachting is Hotel Le Sherpa, dat beheert wordt door een Nederlander. Aardige mensen en een super service.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 oktober 2005

Door: Mike over Les Deux Alpes

ik ben er geweest en het was in een woord geweldig... maar nu had ik een vraag wat betekent les deux alpes eigenlijk. Betekent dat het tussen 2 alpen (bergen) ligt?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen