Beoordelingen La Norma

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar La Norma te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of La Norma ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in La Norma op wintersport zijn geweest. Ben jij in La Norma geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 februari 2017

Door: Ewoud over La Norma

Toplocatie

Schitterend gelegen in de bossen en alle pistes komen bij elkaar beneden. voor iedereen top en niet duur in vergelijk met andere landen.

Sneeuwzeker, sfeer, kinderen, 5 skigebieden met 1 kaart
Niet

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 10 maart 2016

Door: Karin over La Norma

Sfeervol dorp waar het om skiën en relaxed vermaak gaat. Geen apres-ski

Heerlijk rustig en gezellig dorp, met pistes in alle categorieën.

Zeer kindvriendelijk, autovrij dorp, redelijk prijsniveau, geen massatoerisme
Geen apres-ski of uitgaansgelegenheid, skischool is wat gemakzuchtig in hoogseizoen (lessen zijn vaak kwartier voor tijd al beneden)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 november 2015

Door: Rens over La Norma

Prachtig gebied. Alles bij elkaar in het dorp

Mooi voor de kinderen. Elke avond sleeën op de dorpspiste. Prima lessen en mooie chalets.

Sfeer, restaurantjes, huurmogdlijkheden skies, vuurwerk met oud en nieuw
Niets te noemen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 juli 2013

Door: Jeanine over La Norma

Ontzettend leuke bestemming!!

Het skigebied van La Norma is heel divers, voor gezinnen zijn er een aantal makkelijke lange pistes die ook voor kleine kinderen heel goed te doen zijn, maar er zijn ook een aantal steilere pistes die erg leuk zijn als je even zonder kinderen gaat skiën. De pistes zijn erg sneeuwzeker. De skischool is ook erg goed bevallen, de kids hadden een hele leuke skileraar die een beetje Nederlands sprak, dus was alles goed te volgen. Het dorp zelf is ontzettend gezellig, er hangt een leuk wintersportsfeertje en er zijn genoeg leuke dingen te doen in het dorp.

Leuk skigebied voor beginners en ervaren skiërs
Super familie- en kindvriendelijk
Sneeuwzeker
Alles ligt dicht bij elkaar
Autovrij

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 maart 2013

Door: Leonie over La Norma

Fantastisch skigebied

Een goed bereikbaar fantastisch gebied! Ten eerste is het dorp heel erg gezellig met muziek en lichtjes. Er zijn ook veel restaurants in het dorp. Ook worden er vele evenementen georganiseerd, zoals mid-night skiën, freestyle skiën, bowlen enz. Voor elk niveau is dit skigebied geschikt. Er zijn afwisselende pistes, zwart, rood, blauw, groen, heuvels, off-piste, en kleine paadjes tussen de bomen. Ook het appartement was netjes en groot. Volgend jaar ga we zeker weer! Zeker een aanrader!!!!

Gezellig dorp, met een goede sfeer. Voor elk niveau zijn er pistes aangelegd. In het dorp zijn veel restaurants en evenementen. :D
In de middag kan het wel druk zijn

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 29 december 2010

Door: Manja over La Norma

Net terug van een fantastische week La Norma. We hadden geboekt via Skiworld en zijn een week compleet in de watten gelegd. Ontvangst door de Nederlands sprekende Frank was super. Op alle vragen een antwoord gekregen. Ook de anderen van het team spraken Nederlands, waren zeer aardig en hebben ons de hele week voorzien van heerlijke maaltijden. De pistes zijn prima voor beginners zowel als voor gevorderden. Nagenoeg geen wachttijden voor de liften. Alles ligt op loop- of ski afstand. La Norma is makkelijk bereikbaar, ligt maar een paar haarspeldbochten van de snelweg. Enige nadeel is inderdaad dat de zon alleen maar boven op de berg schijnt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 september 2010

Door: piet over La Norma

We gaan weer 2011 naar een jaartje Oostenrijk zijn weer op het oude gebied terug gekomen lekker auto vrij en voor de ouders ook een vrije vakantie, wij hopen weer op veel sneeuw en een biertje bij marie met ferry onze reisleider al 20 jaar

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 15 februari 2009

Door: Sigrid over La Norma

Supermooie plek. Kinderen, beginners en ook gevorderden kunnen zich er prima vermaken. Wij hadden in Januari 2009 van allen 1 dus.... Het enige nadeel was de zon. Bovenop scheen hij wel maar dan moet je van wel erg smalle rode of zwarte pistes naar beneden en dat is niet voor iedereen weggelegd. De mensen in het dorp zijn echt heel erg vriendelijk evenals de skileraren(essen). Midden in het dorp is de VVV en daar spreken ze Nederlands. In de week dat wij er waren hebben we nergens voor een lift hoeven wachten. We hadden een app. ditect aan de piste. Dat was echt apart omdat dat normaal bijna niet te betalen is. Kortom een hele leuke vakantie met supersneeuw. Wat wil je nog meer? Misschien de zon? Dat kan, als je in deze periode gaat schijnt ie gewoon in het dorp.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 30 oktober 2008

Door: Marc over La Norma

La Norma is een gezellig autovrij skidorp. Zeer geschikt voor families met kinderen. Kinderopvang vanaf 3 maanden en Skileraren die een aardig woordje nederlands spreken. Gemakkelijk te bereiken, slechts 10 minuten vanaf de autoweg, afslag Modane. Op 20 minuten rijden kan men de lift nemen naar Val Thorens. Sneeuwzeker. Kortom aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2008

Door: de families over La Norma

Geweldige week gehad in La Norma, prachtig weer met veel zon en sneeuw. We hadden een heel mooi en schoon huisje met alles erop en eraan. Een nadeel ,door de sneeuwval en omdat enkele huisjes nog in aanbouw waren was ons huisje erg slecht bereikbaar. Daar tegenover waren de mensen allemaal heel vriendelijk en gastvrij. Wij hebben in ieder geval erg genoten van de gemoedelijke sfeer in het dorpje.Voor ons beginners een prima skigebied en zeker voor herhaling vatbaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 januari 2007

Door: Job over La Norma

Leuk gezellig dorp. Idd weinig zon, maar boven wel! Sneeuw blijft daarom erg goed.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 1 maart 2006

Door: Regien van Balen over La Norma

Schitterend dorpje. We hadden nog nooit aan de piste een huisje gehad. Dit is perfect voor kinderen. Sneeuwcondities in februari waren goed. Net voor de voorjaarsvakantie en geen wachttijden. In het dorp is alles wel aanwezig en je hoeft eigenlijk niet verder te zoeken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 januari 2006

Door: piet ansems over La Norma

het is een leuk dorp voor kinderen ze doe er alles aan. ski school goed ski leraren goed voor de kinderen . we hebben een leuke vakantie gehad met 19 pers. tot zeker volgend jaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 november 2005

Door: Anoniem over La Norma

Rustig en leuk skidorp, bijzonder geschikt voor kinderen. Zo goed als geen wachttijden aan de liften. Wij gaan dit jaar terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 oktober 2005

Door: M.van Zee over La Norma

Wij hebben hier vorig jaar een geweldige vakantie gehad. Zeer geschikt voor beginners en gezinnen met kleine kinderen Centrale vertrekplaats van de ski school Liften op loopafstand van de diverse appartementen Geen waardevole spullen in de auto de nacht voor het vertrek. Diverse auto's open gebroken in de gratis parkeergarage. Er is geen betaalde parkeerplek

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen