Skip to navigation Skip to main content
Kinderen spelen Westendorf
Frankrijk

Familievriendelijk La Bresse

Gebaseerd op 6 reviews

La Bresse voor families

Kinderopvang vlakbij de pistes
Speciale winterspeeltuinen
Skipas voor de hele familie

In La Bresse maken kinderen onder leiding van ESF skileraren hun eerste meters op de ski’s in de Snow Garden. Een wintersport met de familie wordt hier zeker een succes aangezien er veel voorzieningen zijn en er het nodige wordt georganiseerd. Wat deze bestemming zo aantrekkelijk maakt is de rust. Op de piste is alle ruimte om de eerste bochtjes te maken en bij de lift komen geen wachttijden voor.

Familievriendelijk skigebied La Bresse-Hohneck
Door het compacte karakter van het La Bresse-Hohneck skigebied kun je je kinderen tussen de middag altijd weer terugzien. Wel moet je er rekening mee houden dat je altijd gebruik moet maken van de auto om de pistes te bereiken. De eenvoudige, glooiende pistes maken dat kinderen hier in alle rust kunnen leren skiën.

Andere winteractiviteiten
Rodelen, een hondensledetocht maken of ski-joëring, in en rond La Bresse is het allemaal mogelijk. De Vogezen lenen zich uitstekend voor een veelzijdige wintersport met meer dan alleen skiën. Wat dacht je van sneeuwmobiel rijden!?

Zwembad La Bresse
Met een bezoekje aan het zwembad van La Bresse maak je de kinderen vast en zeker blij. Dit zwembad beschikt over diverse baden, een stroomversnelling, waterval en een 70 meter lange waterglijbaan.

IJsbaan La Bresse
La Bresse beschikt over een met hout overdekte ijsbaan van 600m2. De ijsbaan is iedere dag geopend en kinderen onder de vijf jaar hebben gratis toegang. Schaatsen kunnen worden gehuurd, er zijn meer dan 300 paar schaatsen in voorraad.

Bowlingbaan La Bresse
Avondje uit met het gezin? Ga gezellig bowlen! In La Bresse is een bowlingbaan met vier banen. Ook kun je er diverse arcadespellen spelen.

La Bresse voor de kinderen
Kinderopvang
Kinderopvang vanaf 24 maanden
Aantal uren kinderopvang 8 uur per dag
Prijs zonder lunch
Prijs met lunch
Kindercarrousel
Vliegend tapijt
Kinderlift 1
Belevenispark
Speeltuin
Mascotte
Naam van de mascotte PIOU PIOU