Beoordelingen Auron

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Auron te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Auron ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Auron op wintersport zijn geweest. Ben jij in Auron geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 augustus 2018

Door: Benno over Auron

Zeer zuidelijk skigebied

Wij hebben kennissen in Nice en die namen ons mee te skiën in in Auron. Was maar 1,5 - 2 uur rijden, prima te doen. Skigebied was behoorlijk groot en iedereen kon hier heerlijk skiën. Sneeuw bij het dorp was wat minder maar hoger was het prima. Aantal heerlijke tochtjes gemaakt. Auron krijgt niet de schoonheidsprijs, er is een oud gedeelte maar ook een stuk met allemaal betonnen appartementen. Na een dagje skiën is het er nog best gezellig. Eten was ook goed en prima geprijsd (le Bataclan Auron en Le Bistronome!)

Vlakbij Nice
Zonnig
Aardig skigebied
Niet super sfeervol
Gedateerde faciliteiten hier en daar

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 januari 2006

Door: L. Remeijers over Auron

Zonnige wintersportlocatie in Parc Mercantour op 1,5-2 uur rijden van vliegveld Nice. (Ook busverbinding 2 x per dag, €8,00). Skiën aan de Côte d'Azur in Kerstvakantie 05/06 met alle dagen zon en goede sneeuw! (veel pistes op noord-helling). Vanaf 12 uur ruikt het op de pistes naar houtvuren en lekker eten. Veel dagjesmensen uit Nice en Monaco, maar niet prijzig. Grote investeringen gedaan in nieuwe pistes, snelle liften, sneeuwinstallaties. Onze 4 kinderen (14-22 jr.) zijn gek op Auron. Snowboarders treffen in Auron mooie gevarieerde blauwe afdalingen. Off-piste mogelijkheden zijn beperkt in dit bosrijke gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen