Hoogte: 1277 Meter

Feldberg in het kort
  • Meerdere kinderlanden
  • Mini Snowpark Feldberg
  • Ideale pistes om te leren skiën

Feldberg, dat is ski, snow en fun! Wintersportgebied Feldberg (900-1450 m) is het grootste, oudste en sneeuwzekerste skigebied in Baden-Württemberg. Meer dan 30 liften en ruim 60 kilometer aan pistes liggen op je te wachten. Voor families is Feldberg een waar paradijs. Op de eenvoudige afdalingen kunnen kinderen in alle rust leren skiën. Zijn ze al toe aan wat meer avontuur dan kunnen ze hun opwachting maken in het Snowpark Feldberg.

Thoma Kinderland Seebuck
Bij de Seebuck ligt een groot kinderland waar kinderen vanaf 3 jaar van harte welkom zijn voor ski- of snowboardles. Er zijn niet alleen twee lopende banden, maar ook twee sleepliften die een ideale oefenweide ontsluiten. Tussen de middag overblijven is geen enkel probleem.

Thoma Kinderland Grafenmatt
Bij de Grafenmatt ligt het tweede kinderland van skischoool Thoma met meerdere lopende banden, een skicarrousel en vier oefenweides. Onder begeleiding van mascotte Hopsi kunnen kinderen hier in alle rust de eerste meters op de ski’s maken. Kunnen ze eenmaal remmen en sturen, dan zijn de blauwe pistes van de Grafenmattt (1380 m) binnen handbereik.

Kinderland OnSnow Grafenmatt
Ook skischool OnSnow heeft een eigen kinderland bij het dalstation van de Grafenmatt sleepliften. Indien gewenst kunnen de kinderen tussen de middag overblijven en ook is er een speciale ontspanningsruimte (voor slecht weer).

Hasenhorn Coaster
In de omgeving van de Feldberg kan uitstekend gerodeld worden. Zo is er onder andere de Hasenhorn Coaster in het nabijgelegen Todtnau. Deze zomer- én winterrodelbaan is de langste van Duitsland in deze soort. Ook zijn er diverse natuurrodelbanen.

Badeparadies Schwarzwald
In Titiseeligt het Badeparadies Schwarzwald. Een subtropisch zwemparadijs met glijbanen, kinderbaden, duikplanken, wellness en nog veel meer. Ideaal wanneer het weer onverhoopt tegenvalt of op een avond na het skiën.

Toren op de Feldberg
Tijdens een wintersport op de Feldberg zullen de ogen van de kinderen vast en zeker op de hoge toren vallen. De Feldbergtoren, die bereikbaar is via de 6-persoons Seebuck stoeltjeslift kun je ook beklimmen. De Feldbergtoren is 45 meter hoog en op de 11e verdieping is een prachtig uitzichtplatform.

 Skischool voor kinderen Feldberg

Kinderland aanwezig Speelplaats -
Min. leeftijd (in maanden) 36 Mascotte aanwezig -
Aantal uren geopend 8 Naam mascotte -
Prijs per dag incl. lunch € 45 Kindercarrousel -
Prijs per dag excl. lunch € 35 Kinderpiste met lopend band
Avonturenparcours Kinderpiste met sleeplift

 Feldberg voor de kinderen

Kindercrèche Prijs per dag incl. lunch -
Aantal uren geopend 8 Prijs per dag excl. lunch -
Min. leeftijd (in maanden) 24
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Feldberg