Beoordelingen Feldberg

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Feldberg te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Feldberg ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Feldberg op wintersport zijn geweest. Ben jij in Feldberg geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 8 augustus 2016

Door: Fam. Meeusen over Feldberg

Prima voor een weekendje

Vorige winter een weekendje doorgebracht in Feldberg. Dit is ons, samen met de kinderen, zeer goed bevallen. Onze kinderen staan pas net op de ski's en in deze omgeving kunnen ze het prima leren. Op de glooiende afdalingen krijgen ze de techniek goed onder de knie. Voor beginners en kinderen is Feldberg ideaal. Voor ons was het vooral belangrijk dat de kinderen genoten. Wij hebben ook prima geskied, maar we gaan het niet vergelijken met de Alpen. Het dorpje is gemoedelijk en je vindt er accommodaties voor prima prijzen. Al met al leuke tijd gehad in Feldberg en zeker een aanrader.

Ideaal voor families met jonge kids
Niet al te ver rijden
Prijs/Kwaliteit verhouding
Niet het echte werk
Sneeuwzekerheid

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 6 december 2013

Door: hendry en janny over Feldberg

Leuke plaats en aardige mensen

Wij komen er al 22 jaar en het is nog altijd leuk, we zijn er met 20 personen die gewoon lol willen maken. In januari gaan we altijd naar Oostenrijk met z'n tweeën puur voor het skiën.

Gewoon gezellig, goede eettenten
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 juni 2013

Door: Petra over Feldberg

Erg veelzijdig gebied, leuk voor jongeren en volwassenen

Ik ben afgelopen februari met mijn man en twee zonen (17 en 20) een week naar Feldberg geweest. Mijn man en ik hebben twee dagen geskied en verder gelanglauft en gewandeld. Mijn zoons hebben de hele week gesnowboard. De enige minpunten voor hen waren dat de meeste liften sleepliften zijn, en dat het gebied een beetje klein was voor een hele week, ze hebben alle pistes verschillende keren wel gehad. Ze vonden het snowboardpark wel helemaal geweldig! Heel groot met veel verschillende obstakels en goed onderhouden. De langlaufloipes en het wandelgebied waren ronduit geweldig, we hebben ons hier prima weten te vermaken. Er is geen sprake van après-ski zoals in Oostenrijk, dat is misschien een minpunt voor jongeren maar al met al hebben wij een supervakantie gehad.

Zowel goed skigebied als wandel- en langlaufgebied
Veel sleepliften
Ietwat weinig pistes voor een hele week
Geen levendige après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 maart 2011

Door: Anoniem over Feldberg

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 december 2010

Door: Sanne over Feldberg

Komende winter gaan wij voor de 4de keer naar Feldberg. Want het is ons altijd goed bevallen. Het is een standaard gebied, goede sneeuw, voldoende liften en pistes. Wel zijn er veel sleepliften. De pistes zijn er in alle gradaties. Van zeer makkelijk, tot zeer moeilijk. Voor de beginnende snowboarder vind ik het gebied minder geschikt. De de makkelijke pistes zijn alleen bereikbaar met een sleeplift, en de piste loopt een flink stuk omhoog, wat voor de beginnende skiër al lastig is. Als snowboarder zijnde is het helemaal onmogelijk. Het is verder een heel leuk gebied, mooie pistes, goed betaalbaar en niet te ver rijden. Ik wil er nog vele keren naar terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 2 april 2009

Door: fam Van Gijsegem - Buggenhout over Feldberg

Voor het tweede jaar op rij, back to the Feldberg, eerste jaar in Feldbergerhof, wat een echte meevaller en aanrader is, vooral de keuken is top! Nu gelogeerd in Tottnau. Ietsje verder met de auto maar zeker ok... Iedere dag fantastisch kunnen skien, stralende zon, als het weer meezit gaan we volgende week terug! Super gewoon!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 januari 2009

Door: Wessels Adriaan over Feldberg

We zijn met nieuwjaar 2008-2009, 2 dagen gaan snowboarden in Feldberg. We sliepen zelf een beetje verder van de liften. Het skigebied is leuk, maar je moet er niet teveel van verwachten. Zeker niet als je al in de Alpen bent geweest. Desondanks was het daar ontzettend gezellig. Het skigebied zelf is goed onderhouden, maar je zit nog steeds met veel sleepliftjes wat dus erg vermoeiend is voor snowboarders. Het gebied beslaat 2 flanken, met daar tussen een vallei, als je eenmaal aan de andere kant bent kom je moeilijk terug naar het hoofdstation. Maar dankzij het goede busnetwerk ben je snel terug waar je wilt zijn. Een nadeel vond ik wel dat mensen achter de kassa niet erg behulpzaam zijn tegenover mensen die niet echt goed duits kunnen spreken. Ze waren nogal arrogant. Maar goed, voor de rest een leuk gebiedje. Volgend nieuwjaar gaan we terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 januari 2007

Door: Wouter Bouwman over Feldberg

Wij gaan al voor het 7e jaar naar Feldberg en het bevalt nog steeds erg goed! Eerst hebben we er wat langlaufen gedaan en zijn na 2 jaar gaan skien. Zolang we het idee hebben nog niet alles gedaan te hebben wat mogelijk is, blijven we naar Feldberg gaan. De reistijd is te overzien, de kosten zijn te overzien en als je zoals wij buiten de schoolvakantie kunt gaan is het er errug prettig toeven. Het is erg leuk om steeds weer een stap verder te gaan al zijn we nog niet aan een zwarte piste toe.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 20 januari 2007

Door: Jo over Feldberg

We zijn net terug en alles is prima verlopen. Spijtig genoeg hadden we geen sneeuw.Volgend jaar beter zou ik zeggen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2006

Door: R. Troost over Feldberg

Wij zijn in de voorjaarsvakantie (19 t/m 23 februari) naar Feldberg geweest. Het is prima bevallen. Het is vooral een gebied voor de beginnende skiër/snowboarder. Makkelijke en vaak erg brede pistes. Het feit dat je behalve dag- en meerdaage kaarten kunt krijgen is er ook de mogelijkheid voor een puntenkaart. Erg prettig als je beseft dat de beginnende skiër/snowboarder geen dure kaart nodig heeft. Het gebied is niet erg groot en na een paar dagen heb je het als gevorderde skiër wel gezien, maar wij vonden het prettig toeven. Het aantrekkelijke van Feldberg is ook de afstand en vooral in vakantietijd geen hinder van kilometers lange files voor de grensovergangen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 januari 2006

Door: Jt. Steenbergen over Feldberg

We gaan deze winter voor de derde keer naar Feldberg. Voor een gezin met kinderen uitstekend geschikt en voor de oudere jeugd (40+) ook prima, met name als je niet te veel eisen stelt aan het gebeuren rondom het skiën. Leuke afdalingen. Skiliften (sleepliften) kan beter. Bij Fahl en op de Feldberg zelf zijn stoeltjesliften. Grafenmatt alleen sleepliften, waar het in de vakanties druk is. Prijzen vallen mee, je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen