Recensies Vallnord

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Vallnord wilt kiezen. Een recensie over Vallnord kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Vallnord zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Vallnord achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 juli 2018

Door: Ben over La Massana

Alles erop en eraan

La Massana kun je gerust naartoe gaan, niets mis mee. Gewoon een fijn dorpje, al is het allemaal niet super sfeervol. In vergelijking met andere dorpen in Andorra is het hier echter helemaal nog niet zo verkeerd, er is ook authentieke bebouwing. Daarnaast genoeg winkeltjes en restaurants. Met de gondel sta je snel in het skigebied waar je heerlijk kunt skiën. Sneeuw was er in overvloed. Wij combineerden het met een vakantie in Spanje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 juni 2018

Door: Eduard over Ordino

Heel bijzonder

Bijzonder om voor de eerste keer op wintersport te zijn geweest in Andorra. Ordino is mij zeer goed bevallen en er was echt sneeuw in overvloed. Prima dorpje met accommodaties aan de piste, leuke restaurantjes en gemoedelijke après-ski, niks mis mee. Skigebied was groot genoeg om ons een weekje te vermaken. ook een dagje naar Andorra La Vella geweest, aanrader als je even wil shoppen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 december 2012

Door: Mathijs over Arinsal

Zuiderse sfeer, goedkope prijzen en mooie pistes.

Arinsal is een functioneel wintersportdorp, weinig gezelligheid. Er is ook geen echte dalafdaling. Het skigebied staat in verbinding met dat van Pal door een gondel. De pistes zijn overwegend makkelijk en het is vooral geschikt voor beginners. Gevorderden kunnen er minder. Je kan er zowel onder als boven de boomgrens skien. Vooral afdaling Marrades is leuk. De afdaling zijn kort, geen lange afdalingen mogelijk. Het skigebied van Arcalis is heel sneeuwrijk met mooie ongeprepareerde zwarte (off) pistes. Alle soorten skiers komen hier wel een dag of twee aan hun trekken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 27 januari 2012

Door: max over Ordino

Een goed ski gebied met goed verzorgde pistes. Ons hotel was ook goed maar jammer dat de gratis ski bus vaak wel twee uur te laat kwam of helemaal niet kwam. Het probleem is bekend bij het plaatselijke vvv kantoor maar er woord niets aan gedaan en dat is jammer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 mei 2011

Door: Anoniem over La Massana

Gunther Vanhee heeft hier een fantastische reis gehad. Suuuuuuuper

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2011

Door: Henrie over La Massana

In de krokus van 2009 zijn wij in La Massana geweest. Er is veel verkeer in het dorpje. We kwamen en te skiën en dat kan je hier goed! Vanuit de gondel sta je midden in het skigebied. In het dorp zelf is niet zo veel te beleven.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 februari 2011

Door: Hans en Joke over Ordino

Was echt een topvakantie. Gezellige mensen, gezellig dorp. Bij het plein zit een heerlijke pizzaria. En niet duur natuurlijk.Het skigbied is een stukje met de bus, maar prima te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 februari 2011

Door: Peter Quakel over Arinsal

Na altijd in Oostenrijk geskied te hebben besloten wij om dit jaar naar Andorra af te reizen. Het avontuur in dit onontdekte wintersportland was wat ons zo trok. Zonder enige verwachtingen kwamen we aan in Arinsal. We waren direct positief verrast door de intieme bebouwing en gezellige straatjes. Vooral de stenen kerk die het middelpunt van het dorp vormt is zeer charmant. Het winkel- en uitgaansaanbod in het dorp is minimaal. Feestgangers moeten richting Hotel Marvel Arinsal, daar is een gezellige discotheek. Wij bleven er ver van uit de buurt. Het skigebied was met 63 km voor ons groot zat en we hebben ons er dan ook uitstekend vermaakt. De sneeuw was destijds van een prima kwaliteit, mede door het gebruik van de aanwezige sneeuwkanonnen. Naast het skien hebben we hier ook ontzetten genoten van het paardrijden en sneeuwschoenwandelen. Veelzijdig dorp dat Arinsal, waar we zeker nog een keer naar terugkeren!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen