Beoordelingen Arinsal

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Arinsal te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Arinsal ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Arinsal op wintersport zijn geweest. Ben jij in Arinsal geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 december 2012

Door: Mathijs over Arinsal

Zuiderse sfeer, goedkope prijzen en mooie pistes.

Arinsal is een functioneel wintersportdorp, weinig gezelligheid. Er is ook geen echte dalafdaling. Het skigebied staat in verbinding met dat van Pal door een gondel. De pistes zijn overwegend makkelijk en het is vooral geschikt voor beginners. Gevorderden kunnen er minder. Je kan er zowel onder als boven de boomgrens skien. Vooral afdaling Marrades is leuk. De afdaling zijn kort, geen lange afdalingen mogelijk. Het skigebied van Arcalis is heel sneeuwrijk met mooie ongeprepareerde zwarte (off) pistes. Alle soorten skiers komen hier wel een dag of twee aan hun trekken.

Erg goedkoop
Zuiderse sfeer
Korte pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 februari 2011

Door: Peter Quakel over Arinsal

Na altijd in Oostenrijk geskied te hebben besloten wij om dit jaar naar Andorra af te reizen. Het avontuur in dit onontdekte wintersportland was wat ons zo trok. Zonder enige verwachtingen kwamen we aan in Arinsal. We waren direct positief verrast door de intieme bebouwing en gezellige straatjes. Vooral de stenen kerk die het middelpunt van het dorp vormt is zeer charmant. Het winkel- en uitgaansaanbod in het dorp is minimaal. Feestgangers moeten richting Hotel Marvel Arinsal, daar is een gezellige discotheek. Wij bleven er ver van uit de buurt. Het skigebied was met 63 km voor ons groot zat en we hebben ons er dan ook uitstekend vermaakt. De sneeuw was destijds van een prima kwaliteit, mede door het gebruik van de aanwezige sneeuwkanonnen. Naast het skien hebben we hier ook ontzetten genoten van het paardrijden en sneeuwschoenwandelen. Veelzijdig dorp dat Arinsal, waar we zeker nog een keer naar terugkeren!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Arinsal