Skip to navigation Skip to main content

5x skihandschoenen voor mannen

7964 - 5x skihandschoenen voor mannen (1)

Tijdens het wintersporten is het belangrijk dat je handen warm, droog en goed verpakt zijn. Daarom is het belangrijk dat je een goed paar handschoenen hebt. Je draagt ze namelijk niet alleen omdat anders je handen bevriezen, maar ook voor je eigen veiligheid. Als je valt op je handen kan de sneeuw lelijke schaafwonden achterlaten, om nog maar te zwijgen over het gevaar van scherpe randen aan ski’s of snowboards. Daarom speciaal voor jou: 5x de mooiste skihandschoenen voor mannen.

#1. Quicksilver Hill Gore-Tex

Deze handschoen verdient geen award voor z’n originele uiterlijk, maar wel voor functionaliteit. Súperzacht van binnen, heerlijk warm en hartstikke wind- en waterdicht omdat ze aan de buitenkant van Gore-Tex materiaal gemaakt zijn. Er zit een boordsluiting in die je met één hand kunt bedienen en de handschoenen beschikken over een handig duimvlak zodat je snel je neus en bril kunt ontdoen van sneeuw. Mocht je nog twijfelen over de handschoen? Ze zitten echt fantástisch.

Quicksilver: €74,95

#2. Protest Turvey

Van Protest kun je altijd een goede prijs-kwaliteitsverhouding verwachten, maar ook een tof design. Deze handschoenen zijn heerlijk warm en zijn voorzien van een extra zachte voering. Wat helemaal fijn is, is dat deze handschoenen dik in de uitverkoop zijn. Vind je grijs een muizenkleur? Dan zijn ze er ook nog in het blauw.

Protest: €19,99

#3. Sinner Wolf Glove

Wil je wel opvallen op de piste, maar doe je dat liever wel een beetje subtiel? Dan zijn deze handschoenen ideaal voor jou. Ze zijn winddicht en waterdicht, maar toch fijn ademend. Omdat ze voorzien zijn van een lederen handpalm, nemen ze langzaam de vorm van jouw hand aan en daardoor gaan ze extra lekker zitten. Ook hebben de handschoenen een verstelbare gespsluiting voor extra comfort.

Sinner: €59,99

#4. HEMA skihandschoen

HEMA is gewoon altijd goed. Niet duur, kwalitatief prima, gaat een paar jaar mee en dan scoor je weer een ander paar. Fijn voor als je voor het eerst op wintersport gaat en je nog even wilt kijken of het echt iets voor jou is. (Geen zorgen daarover trouwens, want je gaat sowieso volgend jaar weer op wintersport en dan kun je deze handschoenen gewoon weer meenemen.)

HEMA: €17,50

#5. Quicksilver Mission - Oil and Space

Eerlijk is eerlijk: deze handschoenen koop je vanwege de te gekke print. Nou hoef je verder niet bang te zijn dat je daarom moet inleveren op kwaliteit, want dat zit bij Quicksilver wel snor. Qua technische specificaties zit je ook helemaal goed, want deze handschoen is van alle gemakken voorzien. Waterdicht, winddicht en ademend. Je kunt ’m daarnaast ook helemaal op maat maken, dankzij de boordsluiting en de band bovenop die je strak kunt trekken. Fits like a glove!

Quicksilver: €47,95

TIP: Mocht je het nou toch te koud vinden, kies dan voor een thermohandschoen onder je normale handschoen. Net even warmer en ideaal als je even een foto wilt maken in de lift.

Wellicht vind je dit ook interessant:

178 - Winter - Janinke

Over Janinke

Vanaf het eerste moment dat Janinke op een besneeuwde piste stond, wist ze meteen: dit is liefde. De vers geprepareerde sneeuw, de frisse berglucht en de gezelligheid. Janinke kan nooit lang zonder wintersport.