Skip to navigation Skip to main content

5 stoere skibroeken voor mannen

Een goede skibroek is het halve werk. Letterlijk, want je wil niet met je broek vol sneeuw onderaan de berg staan. We hebben daarom de vijf mooiste en stoerste skibroeken van het seizoen voor je uitgezocht. Qua uiterlijk -het oog wil ook wat-, maar ook qua functionaliteit hebben we de beste broeken voor je op een rijtje gezet. Ze zijn allemaal waterdicht, ventilerend en voorzien van sneeuwvangers onderaan de pijpen. Technisch helemaal in orde, en ook nog eens een goed uiterlijk! Zo sta jij straks met een tevreden gevoel op de piste te shinen!

#1. Brunotti Dano Snowpants

De broek heeft een stoere gevlekte print in groen, bruin en grijstinten. Deze print gaat goed samen met een effen jas in één van die kleurtinten, maar past wat ons betreft ook prima onder een felgekleurde jas. Met de Brunotti Dano Snowpants mag je gezien worden op de piste! Handig; er zitten verstelbare banden in de taille zodat je ’m zelf strakker of losser kan zetten. Mag je die gekke bretels lekker thuis laten!

Brunotti, € 149,99

#2. Peak Performance Men's Tour Pants Hero Blue

Toegegeven: het is een smak geld. Weet wel dat je daar bij Peak Performance echt een heleboel voor terug krijgt. De pasvorm is werkelijk fantastisch; de wintersportkleding van Peak sluit naadloos aan op het lichaam en voelt licht en soepel. De kwaliteit is ook top of the bill. De broek is behandeld met Gore-Tex®, zodat je zeker weet dat ’ie 100% water én winddicht is. Met dit mooitje kan je dus nog wel een paar jaar vooruit.

Peak Performance, € 400,-

#3. Protest Denys 14 Meadow Green

Met een broek van Protest weet je dat je een goede prijs-kwaliteitverhouding te pakken hebt. De broeken zijn modern, hip en goed betaalbaar. Zeker als je voor de eerste keer op wintersport gaat, wil je niet te veel geld spenderen aan een outfit, maar wel een goede broek om je benen hebben. De kleur is te gek en er zitten precies genoeg zakken in de broek om alles mee te nemen wat je nodig hebt. Deze skibroek is een koopje, maar dat zie je er gelukkig niet aan af!

Protest, € 49,99

#4. Billabong Hammer Green Camo

Met een skibroek van het Australische merk Billabong weet je dat je een wat unieker exemplaar te pakken hebt. Billabong is niet verkrijgbaar bij iedere willekeurige wintersportzaak, en dat is ook wel eens leuk. Het blijft toch altijd een beetje een teleurstelling wanneer je op een dag drie mensen tegenkomt in hetzelfde skipak. Billabong staat bekend om de uitstekende technische specificaties, zoals een goede voering zodat je lekker warm blijft. De stof is heerlijk zacht en soepel. En daarnaast is dit gewoon echt een héél erg mooie broek!

Billabong, $149,95

#5. O'Neill Exalt Ski Pant

O’Neill staat bekend om mooie, kwalitatief goede kleding voor een fatsoenlijke prijs. Voor de ’doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’-man. De Exalt Ski Pant is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, dus ongetwijfeld dat jouw kleur er ook tussen zit. Aan de achterkant van de broek zit een rits zodat je je jas aan je skibroek kan vastmaken, zodat er geen sneeuw in je broek terecht komt. Ook is de broek voorzien van een verstelbare tailleband, zodat je je na het eten van een schnitzel geen zorgen meer hoeft te maken of je broek nog wel past. Top!

O'Neill, € 139,99

Wellicht ben je ook hierin geïnteresseerd:

178 - Winter - Janinke

Over Janinke

Vanaf het eerste moment dat Janinke op een besneeuwde piste stond, wist ze meteen: dit is liefde. De vers geprepareerde sneeuw, de frisse berglucht en de gezelligheid. Janinke kan nooit lang zonder wintersport.