Skip to navigation Skip to main content

Sneeuw! Witte webcams midden in de zomer!

7327 - Sneeuw! Witte webcams midden in de zomer! (1)

Vakantiegangers die momenteel op vakantie zijn in de Alpen, zullen vanmorgen raar hebben opgekeken bij het openen van de gordijnen. Op veel plekken is verse sneeuw gevallen! Een zonnige wandeling of genieten van het uitzicht bovenop een berg zit er momenteel niet in. Het zit potdicht en er kan vandaag nog de nodige verse sneeuw bij vallen. Hoewel de sneeuw bijzondere plaatjes geeft, zullen de mensen in de Alpen er niet al te blij mee zijn. Na vandaag keert de zomer langzaam weer terug en laat de zon zich weer vaker zien. Tot die tijd kunnen we nog even genieten van sneeuwbeelden midden in de zomer!

Aftellen naar het wintersportseizoen

Bij het zien van deze sneeuwbeelden begint het bij mij alweer te kriebelen. Hoewel het pas begin augustus is, ben ik alweer aan het aftellen naar het wintersportseizoen. Heb jij je wintersport voor het komende seizoen al geboekt? Met de bestemmingswijzer kun je op zoek gaan naar een geschikte bestemming. Vervolgens kun je in het aanbod van touroperators kijken naar een geschikte reis of zelf op zoek gaan naar een hotel of vakantiewoningGroepsreis? Geef je wensen door en doe een vrijblijvende aanvraag!

7327 -  (9)
Sölden
7327 -  (10)
Mayrhofen
7327 -  (11)
Kühtai
7327 -  (12)
Zugspitze
7327 -  (13)
Samnaun
7327 -  (14)
Jungfrau Region
7327 -  (15)
Chamonix
7327 -  (16)
Santa Caterina
7327 -  (17)
Passo dello Stelvio
Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.