Skip to navigation Skip to main content

"Maar wat doe je dan in de zomer?"

7218 - "Maar wat doe je dan in de zomer?" (1)
"Maar wat doe je dan in de zomer?"

Een vraag die skileraren en seizoensmedewerkers in de winter bijna dagelijks moeten beantwoorden is: "Maar wat doe je dan in de zomer?". Ook wij - op de redactie van Snowplaza - krijgen deze vraag vaak te horen. Dus daarom, in dit artikel: ons antwoord. We werken eigenlijk het hele jaar door aan onze wintersportwebsite, echter is het in de zomer wat minder direct zichtbaar. Daarnaast zijn we ook volop bezig met onze zomerwebsite indebergen.nl. Hiervoor schrijven we artikelen, nieuwe bestemmingen en reizen ook af en toe af naar de Alpen.

Nieuwe content: après-skibars en video's

Après-ski is wat ons betreft onlosmakelijk verbonden met wintersport. Vergevorderde après-skiër Thijs en ondergetekende zijn momenteel druk bezig de belangrijkste après-skibars in de populairste wintersportplaatsen uit te werken. Zo kun je straks snel zien bij welke tenten jij moet zijn als je op wintersport gaat. Ook kun je je beoordeling over een bar achterlaten. Op dit moment zijn er al ruim 150 après-skibars uitgewerkt en we zijn van plan dit aantal nog minimaal te verdubbelen. Alvast een kijkje nemen? Ga naar het dorp van jouw keuze en klik op après-ski. Is deze knop er nog niet, dan zijn er helaas nog geen barren uitgewerkt. Bekijk hier alvast de après-ski hotspots van Gerlos, Westendorf of Mayrhofen. Tevens zijn we bezig met het monteren van nieuwe video's voor dorpen en skigebieden. We hebben afgelopen winter weer flink wat skigebieden bezocht en de video's met tips komen de komende maanden online.

Après-skibars

Wij duiken momenteel (nou ja figuurlijk dan...) dagelijks de après-ski in

Updaten skikaarten, prijzen en informatie

De zomer is voor ons de periode dat we de informatie op Snowplaza weer up to date brengen. We gaan op zoek naar nieuwe pistekaarten en foto's en zetten deze online. Ook informeren we naar de prijzen van skipassen, skilessen en kinderopvang en zorgen dat dit gepubliceerd wordt. Verder verzamelen we alle informatie over nieuwe liften en liftverbindingen en verwerken dit in de dorps- en gebiedspagina's. De grootste vernieuwing dit jaar - of in ieder geval die met het hoogste budget van ruim 60 miljoen euro - is de vervanging van de Eisgratbahn op de Stubaier Gletscher. Uiteraard zullen we ook in de zomer regelmatig nieuwe artikelen plaatsen op ons weblog.

Nieuwe Eisgratbahn Stubaier Gletscher

Dit wordt de nieuwe Eisgratbahn op de Stubaier Gletscher

Ook in de zomer gaan we naar de Alpen

Wij zijn niet alleen dol op besneeuwde bergen, maar we gaan ook graag naar de Alpen in de zomer. Om te wandelen, mountainbiken, wielrennen, klimmen of gewoon lekker te relaxen. Deze avonturen delen we op de website indebergen.nl. Nog nooit in de bergen geweest in de zomer? Lees dan het artikel over 15 redenen waarom een vakantie in de bergen zo fijn is. Ook kun je op onze zomerwebsite van alles lezen over materiaal, van tips voor het kopen van wandelschoenen tot wandelsokken. Misschien vind je een van de volgende blogs interessant:

Prijsvraag Roter Hahn

Doe mee met de prijsvraag en win een verblijf op een vakantieboerderij in Zuid-Tirol

Momenteel hebben we een superleuke prijsvraag op indebergen.nl, die we graag nog even met je willen delen. Via deze prijsvraag maak je kans op een verblijf op een vakantieboerderij naar keuze in het Italiaanse Zuid-Tirol. Wil je liever niet in de zomer? Geen probleem, je kunt de reischeque ook gebruiken voor je volgende wintersport, want hij is geldig tot eind 2017. Succes!

Ga naar de prijsvraag en doe mee >

En wat doe jij in de zomer?

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.