Skip to navigation Skip to main content

Hoe was jouw wintersport? Win een Ski Atlas!

Het wintersportseizoen zit er zo goed als op. Het seizoen kwam door het uitblijven van de sneeuw pas laat op gang, maar uiteindelijk kon er overal goed geskied worden. In de skigebieden lag overal voldoende sneeuw om de liften tot in het voorjaar te kunnen laten draaien. De afgelopen weken viel er zelfs nog veel verse sneeuw! Na afloop van het seizoen is het tijd om terug te kijken op die heerlijke vakantie in de sneeuw. Mag Snowplaza meegenieten? Wie nu een beoordeling achterlaat of zijn vakantiefoto’s instuurt maakt kans op een Ski Atlas. Bovendien help je hiermee andere bezoekers!

Laat een beoordeling achter

De waardering van bezoekers kan nét de doorslag geven om wel of niet voor een bepaald skidorp of skigebied te kiezen. Jij als ervaringsdeskundige weet precies of een dorp wel zo kindvriendelijk is als wordt beweerd. Misschien staat het skigebied te boek als ideaal voor beginners, maar zijn de pistes toch behoorlijk pittig. Bovendien weet jij waar de gezelligste berghutten en de heerlijkste Apfelstrudel te vinden is. Een beoordeling kan andere bezoekers helpen bij het uitzoeken van een nieuwe wintersportbestemming.

Laat nu een beoordeling achter over jouw wintersportdorp >

Stuur ons je vakantiefoto’s

Snowplaza is altijd op zoek naar foto’s van diverse wintersportbestemmingen. Heb jij een foto van een nieuwe lift in een skigebied? Ben jij op wintersport geweest in dat ‘Gemütliche’ plaatsje in Tirol? Stuur je vakantiefoto’s naar ... en wie weet zie jij je foto’s dan binnenkort bij ons op de website staan. Ook kun je je wintersportfoto's op social media taggen met #snowplaza. Wij verzamelen de beste foto’s, waarna jij ze allemaal kunt zien en liken!

Maak kans op een Ski Atlas

Wie nu een beoordeling op Snowplaza achterlaat of wintersportfoto’s opstuurt, maakt kans op een Ski Atlas. Vrijdag 6 mei worden de winnaars bekendgemaakt. De beoordeling of wintersportfoto’s hoeven natuurlijk niet van afgelopen vakantie te zijn. Ook beoordelingen en foto’s van vorige vakanties kunnen zeer waardevol zijn! Met de winnaars van de Ski Atlassen wordt persoonlijk contact opgenomen. Daarna zullen zij in dit weblog worden vermeld.

Winnaars Ski Atlas

  • Familie Sneekes
  • Marc Boekhoud
  • Piet Ganseman
  • Marlies Roemer
  • Ronald van Lokven

 

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.