Skip to navigation Skip to main content

Seefeld: 5 tips voor je wintersport (video)

Seefeld in Tirol is een bestemming waar je niet alleen komt om te skiën. Het dorp is bijzonder sfeervol en trekt in de winter ook veel wandelaars, langlaufers en mensen die flaneren door de autovrije winkelstraten. De sfeer in Seefeld is heerlijk gemoedelijk en de plaats heeft een sjieke uitstraling. Het is een ideale plek voor een afwisselende wintervakantie, waarbij je meerdere activiteiten kunt combineren. In deze video geven we je een impressie van Seefeld en 5 tips voor je wintersport.

#1 Piste: blauwe 6b

De blauwe piste 6b in het skigebied Rosshütte is een heerlijke afdaling door het bos. Hij is niet moeilijk, dus een piste om met de hele familie te doen.

#2 Pisterestaurant: Reitherjoch Alm

In hetzelfde skigebied ligt de berghut Reitherjoch Alm, vlakbij het dalstation van stoeltjeslift 6. Op het zonnige terras heb je een prachtig uitzicht over het dal. De Apfelstrudel hier is fantastisch; warm geserveerd in een pannetje met vanillesaus, hmmmm

#3 Na het skiën: dompel je onder in de wellness

In Seefeld hebben veel accommodaties een wellnesscenter. Het is heerlijk om je na het skiën onder te dompelen in het warme water of de sauna. Een dagje niet skiën en lekker naar de wellness is natuurlijk ook een heerlijke afwisseling. Het Olympiabad biedt een openbare wellness.

#4 Après-ski: Woods

Woods is een gezellige plek om overdag te lunchen, te genieten op het terras of aan het einde van de middag iets te drinken. Je kunt er 's avonds ook heerlijk dineren.

#5 Restaurant: Bräukeller

Houd je van lekker vlees van de grill, dan is restaurant Bräukeller een aanrader. De kwaliteit is goed en de prijzen zijn vriendelijk. Uiteraard hebben ze hier ook bier uit eigen brouwerij.

Heb jij nog tips voor een wintersport in Seefeld? Laat een reactie achter.

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.