Skip to navigation Skip to main content

Snowplaza Awards: kies het beste skigebied 2016 en win een skipas

6619 - Snowplaza Awards: kies het beste skigebied 2016 en win een skipas (1)

Dit winterseizoen kun je weer stemmen voor de Snowplaza Awards. Naast een Award voor beste skigebied 2016, gaan we dit jaar ook een award uitreiken aan de beste skihal, skishop en wintersport reisorganisatie. Vorig jaar werd de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental door de bezoekers van Snowplaza verkozen tot beste skigebied, op de voet gevolgd door Ischgl. Doe mee en laat ons weten wat jouw favorieten zijn. Door te stemmen maak je kans op een 6-daagse skipas voor het skigebied van jouw keuze.

Stem nu en win een skipas >

Stemmen in verschillende categorieën

Voor de Snowplaza Awards 2016 kun je stemmen in 4 verschillende categorieën: beste skigebied 2016, beste skihal, beste skishop en beste reisorganisatie. Je kunt per categorie 1x je stem uitbrengen. Wil je graag dat jouw favoriet wint, dan kun je uiteraard je vrienden en familie via bijvoorbeeld Facebook aanmoedigen om ook hun stem uit te brengen. Bekijk hier de uitslag van de Snowplaza Awards 2015 >

Beste skigebied 2016: welke is jouw favoriet? Stem nu >

Skihal: waar ski jij het liefst indoor? Breng je stem uit >

Skishop: waar winkel jij het liefst? Stem direct >

Reisorganisatie: waar boek jij het liefst? Kies je favoriet >

Win een 6-daagse skipas

Onder alle deelnemers met een geldig e-mailadres verloten we 5 skipassen in een skigebied naar keuze. Deze skipas is voor maximaal 6 dagen en geldig in 2016. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is stemmen en je gegevens achterlaten. Meedoen kan tot en met 7 februari 2016. Na deze datum worden alle stemmen geteld en de winnaars van de Snowplaza Awards en de skipassen bekend gemaakt.

Stem nu en win een skipas >

32 Snowplaza Awards te verdelen

In totaal gaan we 32 Snowplaza Awards uitreiken. Het Snowplaza Award voor Beste Skigebied gaat naar de 20 beste skigebieden. De Snowplaza Awards Beste Skihal, Beste Skishop en Beste Reisorganisatie worden elk drie keer uitgedeeld. Wij zijn heel benieuwd wie er volgens jullie een Snowplaza Award verdient!

Benieuwd naar de tussenstand? Houd Snowplaza in de gaten; we houden je regelmatig op de hoogte!

Heb jij je volgende wintersport al geboekt?

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.