Skip to navigation Skip to main content

Live video vanuit St. Anton: verse sneeuw!

De Snowplaza Ski Safari is gisteren aangekomen in St. Anton am Arlberg. Deze populaire wintersportplaats maakt haar reputatie, als het gaat om sneeuwval, vandaag helemaal waar. Gisteravond begon het licht te sneeuwen en dat ging de hele nacht door. Vanochtend lag er een mooi vers laagje en de laatste uren is het alleen maar harder gaan sneeuwen. Hierbij wat 'verse beelden' uit St. Anton am Arlberg.

Morgen een mooie dag, daarna weer sneeuw

Het lijkt eindelijk echt winter in de Alpen. In de meeste skigebieden ligt misschien wat minder sneeuw, dan dat we rond deze tijd gewend zijn, maar daar merk je op de piste weinig van. Die zijn over het algemeen prima. De afgelopen week heeft het regelmatig gesneeuwd. Het waren nog geen enorme hoeveelheden, maar alles is in ieder geval lekker wit! Morgen belooft een mooie dag te worden en daarna voorspellen de weermannen nog een flinke bak sneeuw. We zijn benieuwd. Voorlopig is het genieten van de verse sneeuw in St. Anton am Arlberg!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.