Skip to navigation Skip to main content

Wintersportoutfit voor na het skiën

5946 - Wintersportoutfit voor na het skiën (1)

Skikleding: je hebt het in alle kleuren, soort en maten. De winkels en webshops staan dan ook elke keer vol met de nieuwste skikleding. Maar wat is nou leuk, comfortabel, warm of relaxed om te dragen ná het skiën? Wat trek je aan naar de après-ski? Welke outfit past het best in het restaurant van een luxe hotel? En kun je eigenlijk wel in je pyjama bij het ontbijt verschijnen? In dit weblog vind je tips, trends en kun je inspiratie of leuke ideeën opdoen voor lekkere én leuke kleding die je draagt na de nodige uurtjes op de piste.

Bij de openhaard

Niets is zo lekker om na een koude, maar fijne wintersportdag op te warmen bij de openhaard. Ga voor een lekkere warme hoodie of sweatvest met capuchon, en je bent in no time weer helemaal op temperatuur.
Bekijk meer hoodies voor dames bij DefShop >>
Sweatvesten voor de heren >>

Diner in een luxe hotel

Verblijf je in een chique of luxe hotel, dan is het een goed idee om voor een stijlvolle outfit te gaan. Heren kunnen dan het beste kiezen voor een overhemd, dat best een beetje stoer mag zijn. Wil je liever iets netter gaan, dan kun je er altijd voor kiezen om een blazer eroverheen te dragen. Dames maken altijd een goede verschijning in een mooi jurkje. Draag er een panty onder met mooie laarsjes, of maak het iets stoerder met boots.
Leuke jurkjes, eventueel met blazer eroverheen >>
Mooie overhemden voor mannen >>

Spelletjesavond met de familie

Zit je gezellig met de hele familie in een chalet? Dan komt er ongetwijfeld een spelletjesavond voorbij! Ga voor iets comfortabels dat lekker warm zit. Een perfecte oplossing: de onesie! Dit eendelige pak is zó behaaglijk dat je het liefst er de hele dag in rondloopt. En bestaat nog in allerlei leuke prints ook!
Bekijk hier meer onesies >>

Een borreltje na het skiën

Een heerlijke warme douche gehad na het skiën, en toch nog zin in een lekkere borrel bij de après-ski? Dan hoef je niet weer je skipak aan te trekken. Draag een lekkere trui of t-shirt met lange mouwen op je broek, trek warme boots aan en een warme jas en je bent klaar voor een feestje!
Meer damestruien >>
Jassen voor heren bij The Sting >>

Pyjama’s voor bij het ontbijt

’s Ochtends ga je het liefst lekker in je pyjama naar het ontbijtbuffet. En geef toe: dat doen we ook allemaal wel eens. Met deze pyjama’s hoef jij je niet meer zorgen te maken om hoe je er ’s ochtends uit ziet… Je bent zo al fabulous genoeg!
Nachtmode voor dames bij Asos >>
Pyjama’s voor mannen bij John Lewis >>

Finishing touch

En tot slot kunnen leuke accessoires natuurlijk niet aan je outfit ontbreken. Een beanie, mooie handschoenen, een lekkere sjaal in leuke print of oorwarmers maken je winteroutfit helemaal compleet.
Bekijk hier meer leuke beanies >>

Heb jij nog leuke tips voor lekkere kleding na het skiën? Laat een reactie achter!

Marlous Winter

Over Marlous

Skiën en Marlous zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na de nodige wintersportvakanties waarbij ze zowel op de ski’s als het snowboard stond, is ze nog een stapje verder gegaan. Zo heeft ze met veel plezier een aantal seizoenen gewerkt als skilerares in Ski Juwel.