Skip to navigation Skip to main content

Win een helm van Uvex

Ben jij toe aan een nieuwe skihelm? Of vind je dat het tijd wordt dat jij er ook een gaat dragen? Doe dan nu mee met onze Prijsvraag en maak kans op één van de p1us skihelmen van Uvex of een Ski Atlas 2014. Raad het skigebied op de foto en win!

Winnen bij Snowplaza.nl

Net als vorig jaar maak je ook deze winter weer kans op vele leuke wintersportprijzen. Deze actie die we samen met Uvex hebben opgezet is de eerste van een reeks die de hele winter zal doorgaan. Houd onze website dus goed in de gaten en win je wintersportoutfit én je vakantie bij elkaar.

Over de Uvex p1us helm

Uvex stelt zichzelf de eis om qua innovatie, comfort en veiligheid een voortrekkersrol te vervullen. De ontwikkelde p1us-technologie is daarvan opnieuw een ultiem bewijs. Uvex p1us-helmen zijn 15 procent lichter dan normale ABS-helmen en veiliger dan ooit. Dankzij de slimme vorm met schokbrekende eigenschappen kunnen zachte voeringen voor een groot gedeelte achterwege blijven. Hoewel dit niets afdoet aan het comfort (integendeel!) neemt het gewicht van de helm flink af en wordt slijtage voorkomen. Bovendien blijft de temperatuur tussen hoofd en helm stabiel. De shell is gemaakt van thermoplasmatisch kunststof (TPO), materiaal dat gewend is om stevige klappen op te vangen – 16 procent meer dan de gestelde impactnormen voorschrijven. En dat keer op keer. Tegelijkertijd houdt Uvex van een schoon milieu. Waarom biologisch schadelijke materialen aanwenden als het ook zonder kan? Alle materialen zijn dan ook recyclebaar. (* de kleur van de te winnen helm kan afwijken).

Raad het skigebied op de foto

Herken jij het skigebied op onderstaande foto? Vul het antwoord en je gegevens dan in op de prijsvraagpagina en maak kans op een nieuwe helm of één van de Ski Atlassen. Om je alvast een beetje op weg te helpen kun je kiezen uit een 3-tal skigebieden. Tip: je kunt natuurlijk altijd even de dorpen opzoeken op snowplaza.nl en kijken of je de beelden herkent.

Doe mee en win!

Op maandag 17 november 2014 maken we de winnaars bekend. Wij wensen je veel succes!

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.