Skip to navigation Skip to main content

Wintersport boeken? Nu nog veel aanbod!

Met het slechte weer van de afgelopen week is de zomervakantie snel vergeten. Tijd voor de wintersport! Skivakanties voor het komende seizoen zijn alweer volop te boeken. Momenteel hebben touroperators nog veel aanbod en je profiteert maar al te vaak van een aantrekkelijke vroegboekkorting. Zo weet je zeker dat jij dit jaar afreist naar de bestemming en accommodatie van jouw voorkeur. In dit weblog hebben wij enkele aanbiedingen naar populaire plaatsen voor je op een rijtje gezet. Op de hoogte blijven van voordelige aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Aanbiedingen wintersport Oostenrijk

Oostenrijk is al jarenlang ons favoriete wintersportland. Alles wat wintersport zo mooi maakt is hier te vinden. Sfeervolle dorpjes, gezellige après-ski, mooie skigebieden en… een ruime keus aan accommodaties. Populaire bestemmingen zijn onder meer het Zillertal Arena, Ischgl, St. Anton am Arlberg, Saalbach en Sölden. Wie hier op wintersport wil, heeft nog altijd een groot aanbod tot z’n beschikking.

Enkele aanbiedingen op een rij:


Overige aanbod van touroperators in Oostenrijk >>

Voordelig skiën in Frankrijk

Wie op wintersport naar Frankrijk wil, geeft de voorkeur aan andere zaken. Frankrijk staat bekend om de grote skigebieden en maar al te vaak liggen de accommodaties direct aan de piste. Daarnaast zijn de prijzen vaak een stukje lager dan in andere Alpenlanden. Les Trois Vallées, Les Portes du Soleil, Tignes-Val d'Isère en Les Deux Alpes zijn stuk voor stuk prachtige skigebieden.

Enkele aanbiedingen op een rij:


Overige aanbod van touroperators in Frankrijk >>

Zwitserland was nog nooit zo betaalbaar

Wintersport in Zwitserland is toch nét even anders dan in de rest van de Alpen. Authentieke bebouwing, autovrije dorpskernen en sneeuwzekere skigebieden, Zwitserland heeft aan charme geen gebrek. Saas-Fee, Zermatt, Wengen en Arosa zijn bestemmingen van wereldformaat. Dat wintersport in Zwitserland niet altijd duurt hoeft te zijn bewijzen de onderstaande aanbiedingen.

Enkele aanbiedingen op een rij:


Overige aanbod van touroperators in Zwitserland >>

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.