Skip to navigation Skip to main content

Win een skivakantie in La Plagne of een wintersportjas!

 

Op Snowplaza maak je de hele winter lang kans op diverse prijzen. Wintersportkleding, skislotjes, rugzakken, Ski Atlassen, we hebben al veel mensen blij gemaakt! Momenteel kun je nog meedoen aan twee prijsvragen waarmee je een wintersport in La Plagne of jas van Peak Performance kunt winnen. Het enige wat je hoeft te doen is een eenvoudige vraag beantwoorden en ontcijferen wat de Zwitser zegt. Doe snel mee en wie weet ben jij binnenkort een winnaar van een van de Snowplaza prijsvragen.

Win een wintersport voor 2 pers. in La Plagne!

La Plagne, bestaat uit een verzameling van 11 dorpen en is een prachtige bestemming in de Franse Alpen. Het paradijselijke skigebied Paradiski beschikt over 425 kilometer aan pistes, 3 gletsjers en 2 pieken boven de 3000 meter. Wie wil hier nou niet nog een weekje skiën? Om kans te maken op een 7-daagse wintersport in een aan de piste gelegen chalet in Montalbert hoef je alleen een eenvoudige vraag te beantwoorden. "Welke lift verbindt de skigebieden van La Plagne en Les Arcs?" Het antwoord vind je uiteraard terug op Snowplaza. Onder de goede inzendingen worden ook 5 Ski Atlassen verloot.

 

Win een wintersportjas van Peak Performance!

Met een jas van Peak Performance mag je zeker gezien worden op de piste! Mannen maken met de “Wat zegt ie nou?” prijsvraag kans op het Pemberton Jacket (t.w.v. € 395,-), een fijn skijack dat ook niet misstaat in de straten van menig skioord. Een vrouwelijke winnaar sleept de Frost Down Parka (ook t.w.v. € 395,-), een heerlijke warme donsjas, in de wacht. Volgens ons is het ditmaal niet zo moeilijk om de prijsvraag te ontcijferen. Het is goed te ontcijferen over welke Alpenreus deze Zwitser praat!

Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.