Skip to navigation Skip to main content

10 beelden van een geweldige hoeveelheid sneeuw

51755 - 10 beelden van een geweldige hoeveelheid sneeuw (3)
© Facebook Lech Zürs

Het heeft de afgelopen 24 uur lekker gesneeuwd in de Alpen. Met name in Oostenrijk kwam de sneeuw met bakken uit de hemel. De hoeveelheden lopen op tot ruim boven de halve meter en momenteel sneeuwt het op veel plaatsen nog altijd. In dit weblog 10 beelden van de geweldige hoeveelheid sneeuw die er al gevallen is!

Veel skigebieden gesloten

De vele verse sneeuw in combinatie met een harde wind zorgt ervoor dat in veel skigebieden de liften vandaag gesloten blijven. Het blijft nog geruime tijd sneeuwen, waardoor de hoeveelheden nog verder op gaan lopen. Na vandaag wordt het rustiger in de Alpen en laat de zon zich weer vaker zien. In het weekend gaat de temperatuur weer iets omhoog, maar zo zacht als afgelopen zondag en maandag gaat het niet worden. Meer over het weer in de Alpen lees je later vandaag in ons Alpenweer.

#1. Lech Zürs

51755 -  (12)
(Foto: © Facebook Lech Zürs)
(Foto: © Facebook Lech Zürs)

#2. Galtür

51755 -  (13)
(Foto: © Facebook Galtür)
51755 -  (14)
(Foto: © Facebook Hintertuxer Gletscher)
51755 -  (15)
(Foto: © Facebook Val Thorens)
(Foto: © Facebook Val Thorens)

#10. Kleinwalsertal

Skiinformatie

-

Posted by Skiinformatie5 februari 2020




Thijs Winter

Over Thijs

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.