Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Alpenhotel Weitlanbrunn

Sillian | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - alpenhotel-weitlanbrunn-2
Afbeelding - alpenhotel-weitlanbrunn-6
Afbeelding - alpenhotel-weitlanbrunn-8
Afbeelding - alpenhotel-weitlanbrunn-12
Het ruime 4-sterren Alpine Hotel Weitlanbrunn ligt op ongeveer 2 km van het centrum van Sillian. De skibus ligt op ongeveer 300 m afstand en de Thurntaler kabelbaan op ongeveer 3 km. De toegang tot de langlaufloipe ligt direct aan de accommodatie

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt op een rustige locatie aan de rand van het bos in de wijk Arnbach en beschikt over een receptie met ontvangstruimte, lift, Wi-Fi (in de ontvangstruimte), restaurant, eetkamer, Tiroler Stüberl met open haard, een bar, een ski- en schoenenruimte en gratis parkeerplaatsen.

Het gratis wellnessgedeelte bied je een overdekt rotszwembad met glijbaan en waterval, een saunagrot met saunahof en een fitnessruimte. Tegen betaling en op verzoek zijn zonnebanken en massagediensten beschikbaar.

Het hotel biedt, indien vooraf aangemeld, kinderopvang incl. lunch en sapbar (meer informatie vind je ter plaatse). Babysitterservice is op aanvraag en tegen betaling beschikbaar.

In het hotel is er gratis rodelverhuur, zodat je op de piste en naast het hotel kunt rodelen. Voor vermaak wordt er ook 1 - 2 x per week een glühweinavond, een fakkeltocht en muziek en dans aangeboden. Biljart en tafelvoetbal zijn volgens beschikbaarheid en tegen betaling aanwezig.
Afbeelding - alpenhotel-weitlanbrunn-2

Alpenhotel Weitlanbrunn

  • Sillian
  • Tirol