Skip to navigation Skip to main content
Italië

Hotel Digon

Ortisei - St. Ulrich | Zuid-Tirol | Italië
Afbeelding - hotel-digon-2
Afbeelding - hotel-digon-8
Afbeelding - hotel-digon-4
Afbeelding - hotel-digon-1
Afbeelding - hotel-digon-10

Boven Ortisei, aan de voet van de Seiser Alm, ligt Hotel Digon, een charmant 4-sterrenhotel waar iedereen zich meteen thuis voelt. De traditionele uitstraling, warme sfeer en het adembenemende uitzicht op de UNESCO Dolomieten maken dit de perfecte plek voor zowel jong als oud, het hele jaar door.

Dit rustig gelegen hotel bevindt zich boven het pittoreske Ortisei in Val Gardena, met de dichtstbijzijnde skilift op slechts 1,5 km afstand. Dankzij de gratis privépendeldienst bereik je de pistes snel en kun je je auto de hele vakantie bij het hotel laten staan. Hotel Digon wordt al meer dan 40 jaar beheerd door de gastvrije familie Suflesser, die ervoor zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Overnachten in Hotel Digon

De kamers en openbare ruimtes van Hotel Digon stralen een huiselijke sfeer uit, waardoor gasten zich er meteen thuis voelen. Er zijn diverse kamertypes en suites beschikbaar, geschikt voor 1 tot 5 personen en variërend van 17 tot 30 m². De suites in het nieuwe gedeelte van het hotel hebben allemaal een balkon met prachtig uitzicht op de vallei, en sommige suites bieden twee slaapkamers, ideaal voor gezinnen.

Goed eten en wellness

Genieten doe je volop tijdens je wintersport in Hotel Digon. Je begint je dag met een heerlijk ontbijt met verse producten van de boerderij, inclusief vers brood en beleg. Na het skiën kun je in de moderne kelderbar genieten van een drankje, waar de familie regelmatig wijnproeverijen organiseert. Daarna is het tijd voor een heerlijke maaltijd met traditionele gerechten uit de regio en mediterrane specialiteiten, bereid met seizoensgebonden en eigen boerderijproducten.

Hotel Digon beschikt ook over een wellness met een stoombad, Finse sauna en ontspanningsruimte. In de verwarmde infinity pool kun je tijdens het zwemmen de met sneeuw bedekte Dolomieten bewonderen.

Afbeelding - hotel-digon-2

Hotel Digon

  • Ortisei - St. Ulrich
  • Zuid-Tirol

Accommodaties bij reispartners in Hotel Digon