Dutchweek 2015

De Dutchweek is de traditionele afsluiter van het wintersportseizoen in Val Thorens. Van 2 - 9 mei 2015 kleurt Val Thorens oranje en is Nederlands de voertaal in Europa’s hoogstgelegen wintersportplaats. De Dutch week staat voor heerlijk skiën en snowboarden, veel zon, volle terrassen en bruisende feesten. Sluit het wintersportseizoen af tijdens de Dutchweek in Val Thorens en vier Koningsdag dit jaar in de sneeuw!

Val Thorens is natuurlijk niet zomaar gastheer van de Dutchweek. 600 km aan pistes en ongelofelijk gezellige après-ski zijn hiervoor verantwoordelijk. De Dutchweek in Val Thorens belooft een onvergetelijke afsluiting van het wintersportseizoen te worden. Compleet met Nederlandse top dj’s, duizenden feestgangers en prima pistecondities wordt de Dutchweek een groot succes. Profiteer nu van aantrekkelijke aanbiedingen voor de Dutchweek.

Aanbiedingen Dutchweek 2015


Programma Dutchweek 2015

De Dutchweek is voor veel wintersporters traditiegetrouw de afsluiter van het seizoen. In Val Thorens geniet je van heerlijke zonnige dagen op de piste en de vetste feesten! Afgelopen jaren hebben diverse top dj's hier gedraaid waaronder Afrojack, Erick-E, Sunnery James & Ryan Marciano en Fedde le Grand. Dutchweek Festival is een onderdeel van de Dutchweek en organiseert diverse feesten in onder meer de Bar 360 en Malaysia. Is house en dance niet helemaal jouw ding dan heb je bij de Dutchweek ook nog genoeg te zoeken. In diverse kroegen en feesttenten, waarbij de toegang vaak gratis is, treden bandjes op.

Programma Dutchweek 2015: nog niet bekend

Aanbiedingen Dutchweek vanaf € 172,- incl. skipas

In Val Thorens is een ruime keus aan accommodaties en voor de Dutchweek is een geschikt onderkomen zo gevonden. Er zijn eenvoudige appartementen maar ook luxe chalets waar je kunt overnachten op basis van halfpension. Wat de accommodaties in Val Thorens met elkaar gemeen hebben is dat de ze allemaal bij- of aan de piste liggen. Profiteer snel van de Dutchweek aanbiedingen.Val Thorens

Video Dutchweek 2014