Skip to navigation Skip to main content
Duitsland

Hotel Bavaria

Oberstaufen | Beieren | Duitsland
Afbeelding - hotel-bavaria-2
Afbeelding - hotel-bavaria-4
Afbeelding - hotel-bavaria-10
Afbeelding - hotel-bavaria-8
Het door een familie geleide Hotel Bavaria ligt aan de rand van Oberstaufen op ca. 800 m afstand van het centrum. De skibushalte bevindt zich tegenover de accommodatie en je kunt dus gemakkelijk naar de omliggende skigebieden Sinswang (ca. 1,5 km), Hündle (ca. 4 km) en Steibis (ca. 5 km). Ook de loipe ligt dicht bij de accommodatie.

Tot de uitrusting van het gezellige hotel horen een receptie, ontbijtzaal en een skiopbergruimte. Gratis parkeerplaatsen zijn volgens beschikbaarheid bij de accommodatie aanwezig.

Bovendien staat een wellnessgedeelte met binnenbad, sauna en infraroodcabine gratis ter beschikking. Tegen betaling kun je ook massages of schoonheidsbehandelingen boeken (indien vooraf gemeld, zie informatie ter plaatse).

Als gast ontvang je ter plaatse de Oberstaufen PLUS Card. Hiermee kun je per geldigheidsdag gebruikmaken van het skigebied Hochgrat of het skigebied Hündle/Thalkirchdorf of de skigebieden Imberg en SkiArena Steibis of je kiest voor gratis toegang tot het beleveniszwembad Aquaria. Bovendien kun je op vertoon van je kaart onbeperkt gebruikmaken van het skigebied Sinswang en de schaatsbaan in het kuurpark en gratis met de skibus Oberstaufen rijden (services onder voorbehoud, zie info ter plaatse).